Populární streamerka Amouranth zřejmě čelí zneužívání a týrání ze strany svého manžela
i Zdroj: GUARD Hunter / Twitter
Novinka Populární streamerka Amouranth zřejmě čelí zneužívání a týrání ze strany svého manžela

Populární streamerka Amouranth zřejmě čelí zneužívání a týrání ze strany svého manžela

Tadeáš Pepř

Tadeáš Pepř

17. 10. 2022 09:37

Jedna z nejpopulárnějších streamerek světa Amouranth, vlastním jménem Kaitlyn Siragusa, je zřejmě zneužívána a ohrožována svým manželem. Poukázala na to během livestreamu před dvěma dny. Původní video bylo sice z Twitche smazáno, po sociálních sítích se ale šíří záznamy.

Reklama

  • Amouranth ve streamu odhalila, že je vdaná, a že ji její muž týrá
  • Má mít kontrolu nad financemi, vyhrožovat zabitím domácích mazlíčků a ovlivňovat kariéru
  • Amouranth prý měla hrát, že je nezadaná, aby byla aktraktivnější pro diváky

Úspěšná a dobře vydělávající streamerka na zneklidňujících videích obviňuje svého manžela z různých forem zneužívání a týrání. V telefonním hovoru se ho ptá, proč vyhrožoval, že zabije její psy. V reakci na to jí mužský hlas rozkáže, aby “vypadla z domu” a pokračuje s dalšími nadávkami a výhružkami. Amouranth také na kameru ukázala klasické zprávy, ve kterých je nevybíravým způsobem kritizována za “nedodržování plánu” a je jí dále vyhrožováno.

Amouranth byla manželem údajně instruována, aby ve vysílání působila jako nezadaná. To mělo vylepšovat její image a zvyšovat atraktivitu pro publikum. Muž prý také tlačil na maximální využití trendu streamování z vířivky. Streamerka slíbila, že brzy skutečně nezadaná bude a hodlá se rozvést. Útočník má dle dostupných informací mít kontrolu nad všemi financemi.

Poslední video ukazuje samotný závěr streamu, ve kterém je neznámým ženským hlasem dotazována, zda si vzala prášky. Vysílání pak zničehonic končí.

Od zveřejnění záběrů se Amouranth v živém vysílání neobjevila. Řada fanoušků se bojí o její zdraví a volá po policejním zásahu. Objevují se ale také spekulace o tom, že jde o značně přehnaný marketingový kousek. 

Oficiální komentáře dotčených zatím chybí. Amouranth měla v minulosti čelit útoku žháře a stalkerům. Vedle toho otevřeně tvrdí, že skrze streamování vydělává finance na svůj vysněný útulek pro ohrožená a opuštěná zvířata. Na Twitchi pravidelně vysílala, jak pečuje o koně.

Reklama
Reklama

Související články

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama