Populární streamer zakládá studio Midnight Society. Chce se soustředit na PVP multiplayer
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Populární streamer zakládá studio Midnight Society. Chce se soustředit na PVP multiplayer

Populární streamer zakládá studio Midnight Society. Chce se soustředit na PVP multiplayer

Radek Raudenský

Radek Raudenský

15. 12. 2021 13:06

Herní průmysl vítá další studio. Společnost Midnight Societ je však poněkud zvláštní, stojí za ní totiž tři zcela odlišní lidé - kreativní stratég značky Call of Duty Robert Bowling, multiplayerový designér Halo Quinn Delhoyo a streamer Guy Beahm známý jako Dr. Disrespect.

Reklama

  • Dr. Disrespect a dvojice vývojářských veteránů zakládají studio Midnight Society
  • Všichni tři mají blízko k AAA střílečkám, tomu budou odpovídat i nové projekty studia
  • Společnost láká na nový styl model vydávání her

Ten má za sebou velice divokou a kontroverzní kariéru. V roce 2017 si dal od streamování pauzu poté, co veřejně oznámil nevěru své manželce. Z této situace se pak stal populární meme, který Beahma doprovází až do dnešních dnů. V červnu roku 2020 byl streamer bez varování zabanován na platformě Twitch.tv, kde aktivně streamoval. Paradoxem je, že několik měsíců před tím si jej Amazon nemalou částkou exkluzivně zavázal, dodnes nevíme důvod tohoto banu. Svou kariéru ale neukončil, nyní se streamováním pokračuje na YouTube.

Zpět ke studiu. Všichni tři spoluzakladatelé jsou známí svou láskou k online střílečkám, tudíž ani projekty studia Midnight Society nebudou výjimkou. Samotný popis mluví o týmu AAA veteránů, kteří žijí, dýchají a spí ve světě PVP multiplayeru. Vedení láká na nový vydavatelský model, na kterém se pracuje už více než dekádu. Co si pod tímto popisem představit, to těžko říct.

Jednou z priorit nového studia je komunikace s hráči a influencery už na začátku herního vývoje. To je vzhledem k účasti Beahma pochopitelné, nenechte se ale zmást – ještě před svou streamerskou kariérou působil Dr. Disrespect jako komunitní manažer Sledgehammer Games. Možná tak má Midnight Society před sebou zdárnou budoucnost.

Reklama
Reklama

Související články

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama