Pondělní oslavu 20. narozenin Xboxu předesílá vzpomenutí starších her i spekulace o vydání multiplayeru Halo Infinite
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Pondělní oslavu 20. narozenin Xboxu předesílá vzpomenutí starších her i spekulace o vydání multiplayeru Halo Infinite

Pondělní oslavu 20. narozenin Xboxu předesílá vzpomenutí starších her i spekulace o vydání multiplayeru Halo Infinite

Patrik Jelínek

Patrik Jelínek

13. 11. 2021 10:20

V pondělí tomu bude přesně 20. let od chvíle, kdy se první zákazníci dostali na pultech obchodů k původnímu Xboxu. Není proto nutné sáhodlouze opisovat, že se oslava nese ve znamení značného očekávání. Skupina hráčů po celém světě už stačila bystře zpozorovat, že se některé z her z prvního Xboxu objevily na oficiálním obchodě Xboxu 360. Vícero uživatelů Twitteru pak rovněž živě debatuje, že oslavu může potenciálně doprovodit i velké překvapení pro hráče Halo.

Reklama

  • Marketplace Xboxu 360 přivítal jedenáct starších her před oslavou 20. výročí prvního Xboxu
  • Odvážné spekulace hovoří o pondělním vydání multiplayeru Halo Infinite

Podle informací serveru Xbox Era došlo v prostředí digitální distribuce Xboxu 360 na přidání her Dead or Alive 1-3, Max Payne 1-2, Manhunt, Red Dead Revolver, Star Wars: Clone Wars, Star Wars: Episode III, Thrillville a Oddworld: Munch’s Oddysee. Každá z her (vyjma Dead or Alive 3) měla být uvedena 10. listopadu, zatímco u poslední bylo datum posunuto na vlastní den oslav dvacetiletého výročí. 

Poznamenejme, že poslední podobná aktualizace obchodu Xboxu 360 nastala v půlce roku 2019.

Zdroj: Xbox Era
i Zdroj: Hrej.cz
Zdroj: Xbox Era

Potvrzení, zda bude desetičlenná sestava her přidána i do katalogu zpětně kompatibilních titulů Xboxu One, resp. Xboxu Series, se nám prozatím nedostává. Samotná oslava, jíž podle Microsoftu doplní i speciální event, by nicméně mohla tento nedostatek urychleně opravit. Finální odpověď, co přesně Microsoft chystá, se dozvíme již toto pondělí od 19:00.

Je-li navíc řeč o pondělku, zvláštní pozornost zasluhuje i kumulace domněnek o Halo Infinite Multiplayer nejnovějšího příspěvku série se má podle části uživatelů Twitteru učinit přístupným od 15. listopadu. Je ovšem třeba zdůraznit, že žádná ze zpráv nepochází přímo od oficiálního zdroje. Pro úplnost nicméně doplňme, že o datu 15. listopadu měla hovořit i čerstvě objevená data z prostředí Xbox Storu.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama