Polyphony Digital podrobněji představují Gran Turismo 7. Vyjde v březnu, chce oslavovat automobilovou kulturu
i Zdroj: Hrej.cz
Gran Turismo 7 Novinka Polyphony Digital podrobněji představují Gran Turismo 7. Vyjde v březnu, chce oslavovat automobilovou kulturu

Polyphony Digital podrobněji představují Gran Turismo 7. Vyjde v březnu, chce oslavovat automobilovou kulturu

Tadeáš Pepř

Tadeáš Pepř

9. 9. 2021 23:13

Show PlayStation Showcase 2021 přinesla i velmi podrobnou ukázku toho, na co se můžou těšit fanoušci závodění v připravovaném sedmém díle série Gran Turismo. Ten vyjde 4. března příštího roku a přinese řadu nových možností. Autoři se soustředí především na kulturu kolem automobilismu, a vedle závodění chtějí přinést spoustu vedlejších aktivit, především spojených s fotografováním a designem polepů.

Reklama

  • Gran Turismo 7 odhaluje novinky
  • Dočkáme se mimořádně propracovaného fotorežimu, sbírání aut i lepšího počasí
  • Hra vyjde 4. března příštího roku

Jednou z největších novinek představených v traileru je režim Scapes, ve kterém budete se svými vozidly fotit… krajinky. Vašeho plechového miláčka můžete zasadit do předem připravených kulis, mluví se o 2500 skutečných lokacích v 43 zemích světa, a za pomoci velmi detailních nástrojů vytvořit fotorealistický snímek.

Vedle toho autoři slibují vylepšený a intuitivní editor polepů, návrat zábavné kariéry GTA Campaign a stejně tak i návrat ikonických fiktivních okruhů z předchozích dílů. Ty byly samozřejmě patřičně přeleštěny a odpovídají kvalitě, na kterou jsme u závodních her zvyklí v roce 2021. Podobně jako konkurenční série Forza také sedmička více než kdy dříve sází na aspekt sběratelství. Sbírání aut a kochání jejich technickými možnostmi by mělo být zábavnější a jednodušší než kdy dříve. Auta lze samozřejmě upravovat, vedle ladění jednotlivých součástek jde i o klasický tuning s úpravami bodykitů, ráfků, ochranných klecí, aerodynamických prvků a tak podobně. Zároveň propagační materiály hovoří i o bazarech, myčkách nebo, prosím pěkně, výměnách oleje!

Závěrem je ještě nutné zmínit propracovaný systém počasí. Studio „na základě obrovského množství meteorologických dat vytvořilo základní podmínky pro vlastnosti rozměrů částic a distribuci koncentrace částic aerosolů v atmosféře ve škále globálního prostředí,“. Co to znamená lze jen odhadovat, já hádám, že ve hře uvidíme poměrně realistickou mlhu. 

Uvidíme snad už 4. března. Teď jen doufat, že nepřijde odklad.

Reklama
Reklama

Související články

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama