Pokračování Star Wars Jedi: Fallen Order bylo oficiálně oznámeno. Vyjde příští rok jen na novou generaci konzolí
i Zdroj: Star Wars
Novinka Pokračování Star Wars Jedi: Fallen Order bylo oficiálně oznámeno. Vyjde příští rok jen na novou generaci konzolí

Pokračování Star Wars Jedi: Fallen Order bylo oficiálně oznámeno. Vyjde příští rok jen na novou generaci konzolí

Tadeáš Pepř

Tadeáš Pepř

28. 5. 2022 13:48

Sspolečnosti Respawn Entertainment a EA potvrdily dřívější spekulace a oficiálně oznámily pokračování povedené akce Star Wars Jedi: Fallen Order s podtitulem Survivor. To přinese další část příběhu Jedie Cala Kestise, a to pouze na současnou generaci konzolí a PC.

Reklama

  • Respawn teaserem potvrdil Star Wars Jedi: Survivor
  • Vyjde příští rok na Xbox Series, PS5 a PC
  • Odehrává se pět let po konci prvního dílu

Na hru autoři lákají předrenderovaným teaserem. Příběh nás zavede pět let za konec prvního dílu, kdy je Kestis stále na útěku před silami Impéria. Teaser odhaluje, že hrdinovi půjde po krku nový nebezpečný protivník, Kestis ale zřejmě zároveň získá mocné spojence. Jednoho si navíc odnáší už z jedničky, po jeho boku (a rameni) stále stojí věrný robůtek BD-1.

Star Wars Jedi: Survivor vyjde příští rok na Xbox Series, PlayStation 5 a PC. Jde tak o další z řady her, které dávají vale starší generaci konzolí. Vývoj projektu EA avizovala už na začátku roku, vedle Jedi: Suvivor také Respawn připravuje další dva tituly ze světa Star Wars. Konkrétně půjde o strategii, vyvíjenou společně se studiem Bit Reactor tvořeným veterány Firaxis, a zatím neznámou first-person střílečku.

Reklama
Reklama

Související články

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama