Pokračování Cyberpunk: Edgerunners se zatím neplánuje, tvrdí japonský zástupce CD Projektu
i Zdroj: CD Projekt
Novinka Pokračování Cyberpunk: Edgerunners se zatím neplánuje, tvrdí japonský zástupce CD Projektu

Pokračování Cyberpunk: Edgerunners se zatím neplánuje, tvrdí japonský zástupce CD Projektu

Radek Raudenský

Radek Raudenský

18. 10. 2022 15:13

V minulosti nám už Zaklínač ukázal, že velký úspěch seriálové adaptace může způsobit druhou mánii okolo celé značky. Při výbuchu netflixového seriálu se opět začaly masivně prodávat knihy a herní Witcher opět zapnuly desítky tisíc hráčů. Cyberpunk stejnou situaci zažil díky anime Edgerunners, v tomto případě se ale nejspíše nedočkáme pokračování.

Reklama

  • Cyberpunk Edgerunners nejspíše nedostane pokračování
  • Anime bylo plánovano jako samostatné dílo, dle japonského zástupce CD Projektu se další sezóna neplánuje

Prvotní očekávání od Edgerunners nebyly kdovíjak velké. Právě kvůli zpackanému vydání, které se se hrou táhne i po dvou letech, nevěděli hráči co očekávat. Edgerunners ale nakonec překvapilo a extrémně kladné hodnocení způsobilo mánii, kdy se Cyberpunk i po týdnech po premiéře Edgerunners drží mezi nejprodávanějšími tituly na Steamu a počet průměrných hráčů povyskočil o 300 procent. Logicky se tak začíná mluvit o pokračování, to ale nejspíše nedorazí.

Jak totiž prozradil CD Projekt country manager pro Japonsko Satoru Honma, pokračování zatím není v plánu. „Osobně bych rád pokračoval a produkoval společně s japonskými studii další anime, a to z části i díky velice dobré zpětné vazbě. Avšak, Cyberpunk: Edgerunners bylo plánováno jako samostatné dílo, tudíž skutečně nepracujeme na druhé sezóně. I když bychom v budoucnu dělali další anime, nevím, jestli by to bylo druhá sezóně, nebo něco úplně jiného,“ tvrdí Honma.

I studio si ale všimlo ohlasů od fanoušků, kteří třeba tvrdí, že díky práci animačního studia Trigger dostal Cyberpunk druhou šanci. Bohužel ale na úspěšné dílo nejspíše dále nenavážou.

Reklama
Reklama

Související články

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama