Pokémon Scarlet & Violet se dočká DLC The Hidden Treasure. Přinese úplně nové i staré známé Pokémony
i Zdroj: The Pokémon Company
Pokémon Scarlet & Violet Novinka Pokémon Scarlet & Violet se dočká DLC The Hidden Treasure. Přinese úplně nové i staré známé Pokémony

Pokémon Scarlet & Violet se dočká DLC The Hidden Treasure. Přinese úplně nové i staré známé Pokémony

Tadeáš Pepř

Tadeáš Pepř

27. 2. 2023 17:17

Společnost The Pokémon Company odhalila plány na vydání dvou velkých DLC pro aktuální titul Pokémon Scarlet & Violet, respektive vydání dvou dílů jednoho většího rozšíření s názvem The Hidden Treasure of Area Zero. Ty vyjdou na podzim a v zimě letošního roku.

Reklama

  • Tvůrci oznámili velká DLC pro Pokémon Scarlet & Violet
  • The Hidden Treasure of Area Zero nabídnou pět nových pokémonů, některé navrátivší a spoustu dalšího nového obsahu

První část ponese název The Teal Mask a hráči se v něm vydají na školní exkurzi do oblasti Kitakami, kde potkají nové pokémony Ogerpon, Okidogi, Munkidori a Fezandipiti. Na to naváže druhý díl The Indigo Disk s výměnným pobytem na Borůvkové akademii a pátým zbrusu novým stvořením Terapagos. Právě Ogerpon a Terapagos sehrají role oblíbených legendárních pokémonů.

Kromě toho se do hry chystají i někteří další dobře známí pokémoni. Po delší době se tak uvidíme se Seelem, Ninetailsem, Shiftrym nebo Metagrossem.

V rámci předobjednávky dostanete nové oblečky a Zoroarka v jeho variantě z Hisui. Autoři také oznámili, že ještě letos dojde na podporu rozhraní Pokémon Home a propojení s Pokémon Go.

Reklama
Reklama

Související články

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama