Pokémon Legends: Arceus vychází koncem týdne, internet už je ale plný gameplayů a průchodů hrou
i Zdroj: Hrej.cz
Pokémon Legends: Arceus Novinka Pokémon Legends: Arceus vychází koncem týdne, internet už je ale plný gameplayů a průchodů hrou

Pokémon Legends: Arceus vychází koncem týdne, internet už je ale plný gameplayů a průchodů hrou

Tadeáš Pepř

Tadeáš Pepř

24. 1. 2022 13:00

Očekávané RPG v otevřeném světě Pokémon Legends: Arceus sice oficiálně vychází až 28. ledna, tedy za čtyři dny, sociální sítě už se však hemží gameplayi nebo kompletními průchody hrou. Jak je to možné? Nejspíš jde o záběry z emulátorů používajících ROMky vyextrahované z předčasně distribuovaných fyzických kopií hry.

Reklama

  • Na internetu se objevují kompletní průchody Pokémon Legends: Arceus
  • Hráči zřejmě emulují ROMky získané z fyzických kopií hry

Pokud se na Legends: Arceus těšíte a chcete se nechat maximálně překvapit, dejte si při brouzdání YouTube, Twitchem, Redditem nebo ResetErou pozor. V opačném případě, tedy pokud se chcete o kvalitách hry důkladně přesvědčit ještě před koupí, stačí zabrouzdat zmíněnými kanály. Žádné konkrétní linky zde samozřejmě sdílet nebudeme.

Dle dostupných informací už řada uživatelů hru dohrála, některé kompletní průchody hrou viděla jen hrstka diváků, jiné už přilákaly desítky tisíc zájemců.

Podobně jako v případě prvních reakcí japonských médií si zatím hráči titul pochvalují. Mluví se například o zhruba čtyřicetihodinové herní době, velmi kreativních způsobech hraní a obecně o velmi příjemné změně hratelnosti oproti klasickým titulům ze série Pokémon. Pokémon Legends: Arceus má prý šťávu a může značce dát tolik potřebný impulz ke změnám.

Reklama
Reklama

Související články

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama