Pokémon Home konečně přináší kompatibilitu s Legends: Arceus a remaky čtvrté generace
i Zdroj: Nintendo
Pokémon Legends: Arceus Novinka Pokémon Home konečně přináší kompatibilitu s Legends: Arceus a remaky čtvrté generace

Pokémon Home konečně přináší kompatibilitu s Legends: Arceus a remaky čtvrté generace

Tadeáš Pepř

Tadeáš Pepř

18. 5. 2022 11:49

Aplikace Pokémon Home dnes konečně vstupuje do verze 2.0, ve které nabídne kompatibilitu se všemi aktuálními hrami ze série Pokémon. Hráči tak dostanou možnost ukládat a přenášet Pokémony mezi Pokémon Legends: Arceus, Pokémon Brilliant Diamond, Shining Pearl a dalšími tituly, kde už byla služba dříve dostupná.

Reklama

  • Pokémon Home vstupuje do verze 2.0.0
  • Podporuje Legends: Arceus a Brilliant Diamond / Shining Pearl

Teoreticky si tak kteréhokoliv Pokémona například z Pokémon Sword & Shield budete moct převést do světa Arceus nebo Brilliant Diamond a Shining Pearl. V ekosystému jsou stále zavedeny i hry Let’s Go Pikachu, Let’s Go Evee a klasické mobilní Go.

Samotné Home čekají větší změny. Původně rozhraní počítalo jen s National Pokédexem, od verze 2.0.0 bude ale v systému dostupný každý domácí Pokédex jednotlivých her a stvoření budou indexována v dexech her, ve kterých byla chycena. Hráči mají také možnost získat nové samolepky za sbírání achievementů. Samolepkami si můžete zkrášlit uživatelský profil.

Problémem je také to, že Legends: Arceus využívá odlišný systém pokéballů, respektive většina pokéballů z “budoucnosti” ještě nebyla vynalezena. Pro tyto účely tedy všichni pokémoni přenášení mezi Legends: Arceus a jinou hrou (oběma směry) budou uloženi v speciálním Strange Ballu. Výjimkou je přenos z Arceus do Sword & Shield. V tomto případě budou Pokémoni z Hisui přestěhováni do obyčejného pokéballu.

Na hráče využívající Home čekají odměny. Pokud do boxů přesunete jakéhokoliv pokémona z Brilliant Diamond nebo Shining Pearl, dostanete startery Turtwiga, Chimchara a Piplupa se speciálními schopnostmi. To samé platí i u Arceus: Legends, v tomto případě tedy dostanete Rowleta, Cyndaquila a Oshawotta s maximálními effort levels.

Vypnutí služeb Nintendo 3DS zpřístupní službu Pokémon Bank zdarma
i Zdroj: Hrej.cz

Vypnutí služeb Nintendo 3DS zpřístupní službu Pokémon Bank zdarma

Aktuální oznámení o postupném umrtvení online obchodních služeb konzolí Nintendo 3DS a Wii U s sebou nese poměrně příjemnou…

16. 2. 2022 13:35

Pokémon Home umožňuje na Switchi nebo mobilním zařízení spravovat kompletní sbírku pokémonů ze všech podporovaných her. Vedle bezplatné verze nabízí i prémiovou službu. Díky ní můžete v boxech uložit až 6000 pokémonů (místo základních třiceti), přenášet příšerky i ze staršího Pokémon Bank, tedy teoreticky až z her generací Nintenda DS a Game Boy Advance, a další vylepšení.

Reklama
Reklama

Související články

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama