Podpořte deskovku Horizon Zero Dawn
i Zdroj: Guerrilla Games / Sony Interactive Entertainment
Novinka Podpořte deskovku Horizon Zero Dawn

Podpořte deskovku Horizon Zero Dawn

Aleš Tihlařík

Aleš Tihlařík

7. 9. 2018 12:40 7
Reklama

Jsou projekty, které jsou prostě od začátku předurčeny k úspěchu. Pokud tedy vlastníte úspěšnou videoherní značku a rozhodnete se vytvořit deskový derivát, existuje velká šance, že vám na ni lidé velice rádi přispějí.

I tak by se dal shrnout osud Horizon Zero Dawn: The Board Game. Deskovou hru, vznikající ve spolupráci s vývojáři z Guerilla Games a Sony Interactive Entertainment Europe, mají na starost zkušení Steamforged Games, stojící kupříkladu za deskovou a karetní iterací Dark Souls nebo Resident Evil 2.

Kickstarterová kampaň na podporu hry byla spuštěna teprve včera, již v tuto chvíli je ale vybrán více než trojnásobek požadované částky, která činí 200 tisíc dolarů. Deskovka patří do žánru částečně kooperativní taktické akce, a je určena pro jednoho až čtyři hráče. Pokud si pospíšíte, bude vás hra stát ekvivalent 95 liber, za pět hodin dojde k navýšení částky na 100 liber.

Hra by se v budoucnu měla za signifikantně vyšší cenu prodávat i v klasických obchodech, backeři pak navíc dostanou i exkluzivní figurku Aloy a dalších 24 figurek navíc. Součástí kickstarterové verze hry jsou i dvě expanze, pokud tedy po deskovce toužíte, doporučujeme s její koupí neotálet. Předpokládané datum odeslání v současnosti připadá na březen roku 2020.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama