Podívejte se na videoukázku nového obsahu pro Age of Empires IV
i Zdroj: Relic Entertainment
Age of Empires IV Novinka Podívejte se na videoukázku nového obsahu pro Age of Empires IV

Podívejte se na videoukázku nového obsahu pro Age of Empires IV

Patrik Jelínek

Patrik Jelínek

2. 4. 2022 11:20

World’s Edge a Relic Entertainment naplňují své stanované předsevzetí ohledně plánů pro Age of Empires IV. Dvojice týmů předestírá první sezónu Festival of Ages, která odstartuje příští týden. Přinese betaverzi editoru obsahu, systém hodnocených zápasů a další úpravy vstříc dlouhodobému hraní.

Reklama

  • Age of Empires IV láká na svou první sezónu Festival of Ages, která začne příští týden
  • Nabídne betu editoru obsahu, hodnocené zápasy i řadu speciálních odměn

Větší část novinek nastínili lidé z Relicu už počátkem března, když na svém webu přišli s rozsáhlým přehledem svých plánů pro letošní rok. Konkrétně se jednalo o zavedení nových pořádků ve smyslu výzev, k nim přidružených odměn a konečně i kompetitivního žebříčku pro zvlášť zapálené hráče. K tomu všemu se začíná nyní klást podstatně větší důraz na Advanced Combat Art of War neboli režim určený k osvojení pokročilejších bojových taktik. Mimo něj má pozornost autorů rovněž generátor map MegaRandom, jenž se po pauze vrací z HD edice druhého dílu.

S ohledem na multiplayerovou strukturu chystaného updatu je pochopitelné, že větším změnám neunikne ani balanc, a to jednotek i národů. Už dříve bylo taktéž zmíněno, že postupnou proměnou projde také přenastavení kláves. První kroky vedoucí ke zlepšení této oblasti uživatelského zážitku bychom měli vnímat už v první sezóně.

Reklama
Reklama

Související články

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama