Podívejte se na ukázku Minecraft Earth
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Podívejte se na ukázku Minecraft Earth

Podívejte se na ukázku Minecraft Earth

Radek Raudenský

Radek Raudenský

4. 6. 2019 13:41 1
Reklama

Po oznámení v minulém měsíci Mojang konečně ukázal Minecraft Earth v praxi, stalo se tak na Apple vývojářské konferenci. V první ukázce se na stole objevil malý hrad, který vývojáři dále upravovali, pouštěli různé efekty a dokonce svůj avatar umístili na tuto stavbu. Vaše postava může pomocí motion capture také provádět různé pohyby, jako například mávání.

Stavbu ale můžete převést i do většího měřítka, ve kterém už můžete i bojovat s kostlivcema či interagovat se zvířaty. Samozřejmostí pak je spolupráce na monstrózních stavbách a zhlédnutí kamarádských staveb. Po světě budete moct sbírat i různé speciální bloky.

Ukázka na podiu ale fungovala ve tmě a na předem připravených místech, je tak otázkou, jak moc budou stavby stabilně stát na místě či jestli oříznutí postavy bude tak přesné, jako na podiu. Ale i tak je tento nápad opravdu zajímavý a přeměnit celý svět ve stavebnici je dle nás skvělý koncept. V létě bude probíhat velké beta testování, a pokud chcete, můžete se do něj zaregistrovat.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama