Podívejte se na snímky z Call of Duty: Vanguard pořízené válečnými fotografy
i Zdroj: Hrej.cz
Call of Duty: Vanguard Novinka Podívejte se na snímky z Call of Duty: Vanguard pořízené válečnými fotografy

Podívejte se na snímky z Call of Duty: Vanguard pořízené válečnými fotografy

Jakub Štěpánek

Jakub Štěpánek

22. 10. 2021 08:30

Tradiční mustr pro reklamní kampaň doprovázející vydání konkrétní hry sem tam někdo naruší hezkým nápadem, z něhož se ve výsledku může stát sympatický projekt. Přesně to udělala společnost Activision Blizzard v případě Call of Duty: Vanguard.

Reklama

  • Alex Potter a Sebastiano Tomada Piccolomini zachytili válečný konflikt v Call of Duty: Vanguard
  • Snímky se prodávají v limitované edici
  • Výtěžek bude použit na pracovní místa pro válečné veterány

Autoři si pozvali válečné fotografy, do studia dorazili Alex Potter a Sebastiano Tomada Piccolomini. Oba mají bohaté zkušenosti, dokumentovali třeba hrůzy války na Středním východě. Tentokrát je ale čekal návrat do historie.

Do rukou dostali přístroj, skrze který mohli nahlížet na scény vytvořené v enginu Call of Duty: Vanguard. Bylo jen na nich, na co se budou dívat, co se stiskem tlačítka na obrazovce rozhodnou zachytit. 

Oba hosté následně naznačili, že se scény opravdu podobají skutečným situacím, které se běžně snaží zachytit, přičemž byli překvapeni mírou imerze. Je jasné, že výpovědi fotografů měly především dosvědčit, že nové Call of Duty přinese realistický zážitek, do něhož se vyplatí investovat. Tím to ale nekončí.

Fotografie jdou totiž v limitované edici do prodeje na serveru Bleecker Trading. Každý ze snímků bude vytištěn v počtu 25 kusů, cena za jeden vyjde na 515 dolarů. Výtěžek obdrží nadace, která jej použije na vytvoření kvalitních pracovních míst pro válečné veterány. Snímky si můžete prohlédnout zde.

Reklama
Reklama

Související články

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama