Podívejte se na porovnání umělé inteligence a fyziky v Cyberpunk 2077
i Zdroj: CD Projekt Red
Cyberpunk 2077 Novinka Podívejte se na porovnání umělé inteligence a fyziky v Cyberpunk 2077

Podívejte se na porovnání umělé inteligence a fyziky v Cyberpunk 2077

Radek Raudenský

Radek Raudenský

18. 2. 2022 16:11

Očekávaná aktualizace Cyberpunk 2077 přinesla velké množství různorodých oprav, které se zaměřily na různé aspekty hry – jízda autem, umělá inteligence, fyzika a další. Právě na dvě poslední zmíněné sekce se soustředil i YouTube kanál Bear Gaming Asia, který porovnal prvotní verzi hry s novou aktualizací.

Reklama

  • YouTube kanál Bear Gaming Asia porovnává původní a novou verzi Cyberpunk 2077
  • Ukazuje zlepšení v jednotlivých vlastnostech hry

Tvůrce se soustředil i na maličkosti, které ve hře chyběly – byla to například fyzika hladiny při střelbě do vody a explozích granátů, dále rozbíjení oken u aut a samozřejmě i avizovaná změna chování NPC. Ty se nově chovají více racionálně, při střelbě či agresivním chování začnou utíkat či se vám vyhýbají.

Řidiči vás nově objedou či narazí do překážek, vývojářům se tak podařilo přiblížit například chování v GTA V. Z hlediska fyziky došlo taktéž ke zlepšení, a to především u chování ohně. Do srovnání účtů například se zmíněným GTA ale má Cyberpunk stále daleko a jak doufají i komentující pod videem - snad se CD Projekt bude snažit hru vylepšovat i do budoucna.

Ani tentokrát se ale vydání aktualizace neobešlo bez nových problémů, respektive bugů. Na ty se studiu soustředilo prakticky ihned po vydání a několik z nich se již podařilo vyřešit.

CD Projekt řeší nové bugy v poslední aktualizaci Cyberpunk 2077
i Zdroj: Hrej.cz

CD Projekt řeší nové bugy v poslední aktualizaci Cyberpunk 2077

Polské studio CD Projekt v úterý přineslo očekávanou aktualizaci 1.5 společně s next-gen rozšířením RPG Cyberpunk 2077.  I…

17. 2. 2022 12:41
2
Reklama
Reklama

Související články

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama