Pod záštitou EA prý vzniká superhrdinská akce s Black Pantherem v otevřeném světě
i Zdroj: Crystal Dynamics
Novinka Pod záštitou EA prý vzniká superhrdinská akce s Black Pantherem v otevřeném světě

Pod záštitou EA prý vzniká superhrdinská akce s Black Pantherem v otevřeném světě

Tadeáš Pepř

Tadeáš Pepř

26. 7. 2022 11:49

Respektovaný insider herního vývoje Jeff Grubb v podcastu Game Mess Mornings magazínu Giant Mob sdílel další zajímavé informace o připravovaných projektech. Asi nejzajímavější jsou zmínky o novém projektu z dílen EA, kde má vznikat superhrdinská akce v otevřeném světě s Black Pantherem v hlavní roli.

Reklama

  • Dle Jeffa Grubba v EA vzniká Black Panther
  • Má nabídnout otevřený svět
  • Údajně je ve velmi rané fázi vývoje

O titul se má údajně starat nové interní studio pod vedením Kevina Stephense. Ten má s akcemi v otevřeném světě bohaté zkušenosti, v minulosti vedl tým Monolith Productions a podílel se na sérii Middle-Earth: Shadow of. 

Projekt je údajně ve velmi rané fázi vývoje, původní plány ale zní velmi zajímavě. Titul má hráče zasadit do obleku nového Black Panthera, který musí jít ve šlépějích zemřelého předchůdce a navázat na jeho odkaz ochránce progresivního státu Wakanda. Tvůrci chtějí využít rozlehlého, otevřeného světa a nepočítá se s multiplayerem. Naopak má titul stavět na atraktivním příběhu. Jde ale o raný koncept, na kterém se může mnoho změnit.

Magazín DualShockers připomíná, že zdroje Gamesindustry.biz už dříve mluvily o tom, že Stephensovo studio má pracovat na akční adventuře z otevřeného světa. Sám Stephens na svém LinkedInu uvádí, že pro EA od poloviny loňského roku pracuje. Žádné konkrétnější informace o jeho projektech ale neznáme.

Black Panther by se tak přidal k stále se rozrůstající řadě hrdinů komiksového vydavatelství Marvel s vlastními příběhovými tituly. Po neúspěchu Marvel’s Avengers od Crystal Dynamics (kde se mimochodem hrdina objevil) se tímto směrem vydali například Guardians of the Galaxy. Příběhovou hrou v otevřeném světě je i povedený Spider-Man od Insomniac Games. Ti v současnosti pracují na druhém dílu a zároveň chystají Wolverina.

Insomniac Games nabírá zkušeného umělce z Marvelu či Star Wars, pomůže s vývojem nového Spider-Mana
i Zdroj: Insomniac Games

Insomniac Games nabírá zkušeného umělce z Marvelu či Star Wars, pomůže s vývojem nového Spider-Mana

I když nám studio Insomniac Games potvrdilo tvorbu dalšího Spider-Mana,  od jeho oznámení jsme se nedočkali prakticky…

20. 6. 2022 12:06
Reklama
Reklama

Související články

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama