Počet předplatitelů služby Xbox Game Pass údajně výrazně narostl
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Počet předplatitelů služby Xbox Game Pass údajně výrazně narostl

Počet předplatitelů služby Xbox Game Pass údajně výrazně narostl

Jakub Štěpánek

Jakub Štěpánek

22. 4. 2021 10:57 1

Služba Xbox Game Pass se v posledních měsících významně rozšířila o další atraktivní tituly, což přilákalo pozornost nových hráčů. Z posledních informací se zdá, že počet předplatitelů výrazně narostl.

Reklama

  • Xbox Game Pass si za poslední tři měsíce připsal zhruba 5 milionů nových předplatitelů
  • Microsoft údajně hodlá službu rozšířit od knihovnu Ubisoft Plus

Se zprávou přišel Jez Corden ze serveru Windows Central. Na základě vlastních zdrojů nabídl informaci, že se počet hráčů předplácejících Xbox Game Pass v dubnu vyšplhal na 23 milionů. To by znamenalo, že se číslo za poslední tři měsíce navýšilo o 5 milionů lidí, Microsoft totiž v lednu hlásil 18 milionů.

Společnost zřejmě s nárůstem počítala, odráží se v něm bohatá nabídka, která se rozšířila například o 20 titulů z produkce Bethesdy, které lze označit jako plody akvizice ZeniMax Media. Do knihovny se hned po vydání zařadili také Outriders, naposledy šlo o MLB: The Show.

O velký zájem se zajisté postaralo i EA Play, které je také součástí předplatného. Koncem března se navíc objevily spekulace, že se Microsoft snaží do služby zakomponovat i ekvivalent od Ubisoftu – knihovnu Ubisoft Plus (dříve známou pod označením Uplay Plus). S informací přišel Jeff Grubb, novinář magazínu VentureBeat, Microsoft spekulace samozřejmě nijak nekomentoval.

Reklama
Reklama

Související články

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama