Po více než dvaceti letech se vrací bojovky Fatal Fury, zatím o pokračování nevíme téměř nic
i Zdroj: Kotaku
Novinka Po více než dvaceti letech se vrací bojovky Fatal Fury, zatím o pokračování nevíme téměř nic

Po více než dvaceti letech se vrací bojovky Fatal Fury, zatím o pokračování nevíme téměř nic

Tadeáš Pepř

Tadeáš Pepř

8. 8. 2022 11:15

Letošní ročník bojovkového šampionátu EVO 2022 přinesl obrovské překvapení věrným fandům série Fatal Fury. Po více než dvaceti letech byl totiž oznámen další regulérní díl série Fatal Fury/Garou.

Reklama

  • Na EVO 2022 bylo oznámeno nové Fatal Fury
  • Jde o návrat po více než dvaceti letech
  • Zatím o hře nevíme vůbec nic

Naposledy se po obrazovce Terry Bogard & spol proháněli v roce 1999 v Garou: Mark of the Wolves, a i když se od té doby objevili v řadě jiných her (Super Smash Bros.), další regulérní díl už nepřišel. Série se tak naposledy ukázala na samém začátku šesté generace konzolí, kdy vycházelo druhé Gran Turismo, první Soulcalibur, Sega Rally 2 a v Evropě konečně vyšli první Pokémoni.

První odhalení ze strany vydavatelství SNK bylo ale velmi úsporné. Fanouškům na stadionu ukázalo jeden jediný concept art výrazně štíhlejšího a méně osvaleného Bogarda. I přes nadšenou reakci zatím můžeme jen odhadovat, co vlastně hra nabídne, jak bude vypadat, a především kdy vyjde. Lze předpokládat, že je v rané fázi vývoje a ještě si na ní pořádných pár let počkáme.

Vydavatel nicméně slibuje že půjde o nový zlomový bod v historii bojovek. Ostatně Fatal Fury na začátku devadesátých let patřilo k průkopníkům žánru, i když zůstávalo tak trochu ve stínu dominantní série Street Fighter.

The King of Fighters XV je automatovka jako víno!
i Zdroj: Hrej.cz

The King of Fighters XV je automatovka jako víno!

3. 3. 2022 20:30

Žánr bojových her zažívá v posledních letech renesanci. Vracejí se staré, dobré, a hlavně zažité série, a jednou z nich je…

Jedinou konkrétnější informací převzatou z obrázku je, že se na hře opět podílí ilustrátorka Aki Senno, známá pod svým uměleckým jménem Tonko. Ta je spojena právě s zatím posledním dílem Garou: Mark of the Wolve a představuje tak jisté spojení mezi minulostí a budoucností značky.

Reklama
Reklama

Související články

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama