Po úspěchu Hogwarts Legacy přichází nová kouzelnická hra. Přivítejte Harry Potter: Magic Awakened
i Zdroj: Portkey Games / NetEase Games
Mobilní hraní Harry Potter: Magic Awakened Novinka Po úspěchu Hogwarts Legacy přichází nová kouzelnická hra. Přivítejte Harry Potter: Magic Awakened

Po úspěchu Hogwarts Legacy přichází nová kouzelnická hra. Přivítejte Harry Potter: Magic Awakened

Jakub Fišer

Jakub Fišer

5. 4. 2023 10:30

Hogwarts Legacy, přestože se objevilo plno kritiky, šlo o velmi úspěšnou hru. RPG akce zasazená do světa z knih od J. K. Rowlingové fungovala. A zatímco se hovoří o druhém díle titulu od Avalanche Software, přichází na mobilní platformy Harry Potter: Magic Awakened.

Reklama

  • Harry Potter: Magic Awakened je nová mobilní hra pro všechny čaroděje
  • Dostupná bude od letošního roku pro všechny, zatím jen pro omezený počet hráčů
  • Ke stažení bude zdarma na Google Play i App Store

Hra mapuje klasické příběhové sekvence, které známe z knih a filmů. Průchod příběhem je lemován duely ve stylu karetních her. Vývojáři naštěstí uvádí, že součásti bude i PvP režim, kdy si prostě můžete zabojovat s jiným kouzelníkem.

Kromě boje, který bude vyveden v tahovém-karetním stylu, budete moci procházet bradavický hrad, navštěvovat slavná místa v okolí hradu, potkávat známé postavy a dokonce i chodit na hodiny za svými oblíbenými učiteli.

Magic Awakened je k dispozici již nyní pro hráče v Dánsku, Rakousku, Finsku, Lucembursku, Norsku, Polsku, Švýcarsku, Švédsku, Izraeli a JAR. Další země dorazí snad do léta. Hra je pochopitelně zdarma a to pro hráče na iOS/iPadOS i Androidu.

Reklama
Reklama

Související články

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama