PlayStation znovu potvrzuje, že by God of War: Ragnarok měl vyjít ještě letos
i Zdroj: Sony Santa Monica Studio / PlayStation
God of War Ragnarök Novinka PlayStation znovu potvrzuje, že by God of War: Ragnarok měl vyjít ještě letos

PlayStation znovu potvrzuje, že by God of War: Ragnarok měl vyjít ještě letos

Tadeáš Pepř

Tadeáš Pepř

17. 1. 2022 12:26

Společnosti Sony a PlayStation znovu ujistily fanoušky hack’n’slash ságy God of War, připravované pokračování s podtitulem Ragnarok by skutečně mělo vyjít ještě během letošního roku. Tvrdí to oficiální seznam 22 her, na které by se majitelé konzolí PlayStation měli těšit v roce 2022.

Reklama


Zmínky o datu vydání Ragnaroku se objevily už na konci minulého roku, kdy se objevil záznam s datem vydání 30. září 2022. Nešlo ale o nic oficiálního a dost dobře se mohlo jednat jen o placeholder. Dnešní informace ale pochází od naprosto oficiálního zdroje, PlayStation totiž fanoušky láká na nabitý rok 2022 a sestavil seznam titulů, které letos vyjdou.

Samozřejmě se v něm objevují ostatní exkluzivity v čele s Horizon: Forbidden West a Gran Turismo 7, které ale mají konkrétní datum vydání. Osud God of War: Ragnarok byl zatím zastřen tajemstvím a nebylo jasné, jestli se vůbec počítá s letošním vydáním. Seznam ale uvádí, že studio Sony Santa Monica skutečně míří na blíže nespecifikované datum v letošním roce. Kdo ví, třeba se skutečně dočkáme už na konci září.

Výčet mimochodem připomíná celou řadu zajímavých titulů. Letos si snad zahrajeme Ghostwire: Tokyo, Stray, Gotham Knights, Suicide Squad: Kill the Justice League nebo třeba Tchia.

Reklama
Reklama

Související články

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama