PlayStation představuje novou verzi PlayStation Plus. Služba nabídne tři úrovně podle obsahu, ke spojení dojde v červnu
i Zdroj: PlayStation
Novinka PlayStation představuje novou verzi PlayStation Plus. Služba nabídne tři úrovně podle obsahu, ke spojení dojde v červnu

PlayStation představuje novou verzi PlayStation Plus. Služba nabídne tři úrovně podle obsahu, ke spojení dojde v červnu

Radek Raudenský

Radek Raudenský

29. 3. 2022 14:07

Spekulace se potvrzují a PlayStation dnes odpoledne oficiálně představuje novou verzi PlayStation Plus. Společnost letos v červnu spojí nabídku PlayStation Plus s PlayStation Now, přičemž „nová služba“, stále pod jménem PlayStation Plus, přinese více možností po předplatitele. Ti si budou moci nově vybrat ze třech různých úrovní. Pojďme si je nejdříve představit.

Reklama

  • PlayStation představuje novou verzi předplatného PlayStation Plus
  • Ta představí tři úrovně předplatného

PlayStation Plus Essential

  • Půjde o tradiční verzi PlayStation Plus, tedy o stejný typ služby, na který byli hráči až dodnes zvyklí.
     
  • Za 9 euro měsíčně/ 25 euro kvartálně/ 60 euro ročně získají dvě hry měsíčně, exkluzivní slevy, cloudové ukládání her a přístup ke hraní přes internet.

PlayStation Plus Extra

  • Při předplácení této edice získají hráči obsah z předchozího typu předplatné a navíc až 400 dalších her, včetně “trháků” od PlayStation Studios i externích partnerů.
     
  • Hry v PS+ Extra si můžete stáhnout a zahrát.
     
  • Cena je stanovena na 14 euro měsíčně/ 40 euro kvartálně/ 100 euro ročně.

PlayStation Plus Premium/Deluxe

  • Ke všem zmíněným bonusům se přidává dalších 340 her, a to například tituly z PlayStationu 3 skrze cloudové streamování a další klasiky z původního PlayStationu, PlayStationu 2 i PSP. V případě některých her bude dostupná i cloudová technologie. Zároveň má studio poskytovat časově omezené trial verze her.
     
  • Cena je stanovena na 17 euro měsíčně/ 50 euro kvartálně/ 120 euro ročně.
     
  • Pokud hráči z některých zemí (včetně České republiky) prozatím nemají přístup k PlayStation Now, bude k dispozici varianta Deluxe, která bude stát méně, avšak její obsah se nijak neliší - kromě použití oné cloudové technologie.

Jak dále Jim Ryan, ředitel SIE, prozrazuje, nové varianty předplatného jsou pro PlayStation Plus obrovskou evolucí. Mezi nabízené tituly v Extra a Premium mají patřit hry jako Death Stranding, God of War, Marvel's Spider-Man, Mortal Kombat 11 či Returnal. 

Společnost zatím neprozradila, kdy přesně má dojít k tomuto spojení. Víme pouze, že tak nastane v červnu, a to ve vlnách - nejdříve si změnou projde Asie, následovaná Severní Amerikou a Evropou. K celkovému obrození má dojít do konce první poloviny roku. Zároveň se máme těšit na dalším rozšiřování cloudové technologie do dalších zemí.

“Tato změna ukazuje naše snahy vyvíjet naše služby podle preferencí našich zákazníků. S úplně novým PlayStation Plus se soustředíme na dodání přesvědčivé služby s vybraným obsahem od našeho týmu v PlayStation Studios i externích partnerů,” píše Ryan. 

Reklama
Reklama

Související články

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama