PlayStation nevnímá Xbox Game Pass jako svou konkurenci, tvrdí insideři
i Zdroj: Microsoft
Novinka PlayStation nevnímá Xbox Game Pass jako svou konkurenci, tvrdí insideři

PlayStation nevnímá Xbox Game Pass jako svou konkurenci, tvrdí insideři

Radek Raudenský

Radek Raudenský

27. 12. 2022 11:07

Na venek se může zdát, že PlayStation aktivně bojuje proti Xbox Game Pass, a to například se zavedením nové verze PlayStation Plus v letošním roce. Avšak Jim Ryan, ředitel Sony Interactive Entertainment, svým zaměstnancům prozradil, že Xbox Game Pass nebere jako svou konkurenci.

Reklama

  • Dle zdrojů Insider Gaming Jim Ryan tvrdí, že nevnímá Game Pass jako svou konkurenci
  • Ředitel SIE přirovnává počet předplatitelů Game Passu k prodejům PS5

Tvrdí to zdroje webu Insider Gaming, dle kterým měl Jim Ryan na začátku prosince konat konferenci pro svoje zaměstnance, kteří se mohli ptát na různé otázky. Právě v reakci na Xbox Game Pass řekl Ryan následující. „Když se bavíme o Game Passu, zdá se, že začíná mít nižší počet předplatitelů. Když si to vezmeme, tak jsme za dva roky prodali více konzolí PS5, než oni nasbírali předplatitelů, a to to dělají 6 nebo 7 let. V tuto chvíli máme přibližně 50 milionů předplatitelů, oni jsou na nižších 20 milionech. Ale musíme zapracovat na tom, aby naše čísla ještě rostla,“ tvrdí Ryan.

Jak ukazuje Insider Gaming, toto tvrzení je poměrně překvapivé v porovnání s tím, co Sony v minulých měsících činilo pro to, aby zablokovalo akvizici Activision Blizzard – kde se mimo jiné opíralo také o službu Xbox Game Pass a jak by přidání Call of Duty do této služby mohlo poškodit samotné hráče.

Reklama
Reklama

Související články

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama