PlayStation London pracuje na nové online kooperační hře
i Zdroj: PlayStation
Novinka PlayStation London pracuje na nové online kooperační hře

PlayStation London pracuje na nové online kooperační hře

Radek Raudenský

Radek Raudenský

27. 10. 2022 16:45

Na začátku roku jsme se přímo od PlayStationu dozvěděli, že jeho londýnské studio pracuje na nové multiplayerové hře. Společnost se netajila tím, že chce vytvořit úspěšnou live-service hru, a právě na projekt od PlayStation London se tvorba tipovala. Vývojáři nám nyní lehce naznačují, na čem skutečně pracují.

Reklama
Reklama

  • Londýnská pobočka PlayStationu lehce naznačuje, na čem právě pracuje
  • Nový projekt má být online kooperační hrou
  • Vývojáři se inspirovali cestou Guerrilla Games

Dle vedení, které se vyjádřilo na oficiální blogu Sony, pracují na svém vůbec nejambicióznějším projektu vůbec. Kromě nového artworku studio zveřejnilo také informace, že má jít o online kooperační hru, která se vyvíjena pro PlayStation 5 skrze in-house engine Soho Engine.

Zatímco dříve vývojáři pracovali na hrách pro VR, tentokrát chtěli rozšířit své obzory. Neskrytě se inspirovali od kolegů z Guerrilla Games a jejich cestou od Killzone k Horizonu. „S tímto projektem chceme dále prohloubit své znalosti a postavit před sebe nové výzvy. Chceme zkusit něco nového, přičemž tento projekty skutečně podporuje naše hodnoty a dovoluje nám posunout se dále,“ tvrdí Stuart Whyte, jeden z ředitelů studia.

Reklama
Reklama

Související články

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama