Planet Zoo míří do mokřadů. Nové DLC přinese i nejlepší zvíře na světě, kapybaru!
i Zdroj: Tisková zpráva
Planet Zoo Novinka Planet Zoo míří do mokřadů. Nové DLC přinese i nejlepší zvíře na světě, kapybaru!

Planet Zoo míří do mokřadů. Nové DLC přinese i nejlepší zvíře na světě, kapybaru!

Tadeáš Pepř

Tadeáš Pepř

12. 4. 2022 12:29

Studio Frontier Developments dnes vydává další tematický balíček pro svůj zoologický tycoon Planet Zoo. Wetlands Animal Pack, jak už název napovídá, přináší osm zvířat pocházejících z oblastí bažin a mokřadů. Kromě oficiálně nejlepšího zvířete na světě, kapybary, jde například o ptakopysky, vydry nebo buvola.

Reklama

  • Wetlands Animal Pack přidává do Planet Zoo osm zvířat z mokřadů
  • Aktualizace upravuje systémy vody, reproduktorů, billboardů a přidává pochodující průvodce
  • Autoři pořádají stream na podporu rezervace kapybar

Za deset eur hráči konkrétně uvidí virtuální verze kapybary, ptakopyska, vydry malé, vodušky abok, kajmana brýlového, buvola arni, jeřába mandžuského a čolka dunajského. Tradiční nový scénář tentokrát hráče zavede do Brazílie, konkrétně do oblasti zaplavených pastvin Pantanalu. Zde bude třeba vybudovat rezervaci - ráj pro výše zmíněná vlhkomilná stvoření.

Se zvířaty jdou samozřejmě ruku v ruce nové animace. Kapybary přinášejí řadu nových hraček. Ptakopysci se umí elegantně potápět, vydry si zase ve vodě hrají na akvabely a jeřábi při námluvách elegantně vábí samičky tancem.

Společně s DLC do hry míří nová aktualizace, přinášející další hratelnostní prvky. Novinkou jsou třeba mobilní průvodci, šířící informace o zvířatech mezi návštěvníky. Explore mode umožní hráčům procházet zoo očima návštěvníka. Mění se také systém úprav obrazovek a reproduktorů v zoo, který by měl zjednodušit správu audiovizuální produkce v jednotlivých institucích. Vylepšením je také možnost promítat záběry z webkamery umístěné v norách (například jezevce z posledního, evropského DLC) na obří billboardy. Velké péče se dočkala voda. Kromě nových vzorců chování koupajících se zvířat (přibyla možnost ochlazení a relaxace v horkém počasí) lze měnit barva vodní masy a přidávat efekty bublin nebo mlhy v konkrétních výbězích.

Detailem je, že surikaty a prérijní psi umí nově využívat zmíněné nory. Tato vylepšení jsou dostupná všem majitelům hry nezávisle na pořízení DLC.

Autoři zároveň chystají speciální stream s kapybarami. Všechen výtažek ze streamu, ve kterém se diváci dozví podrobnosti o životě a domovech těchto úchvatných a klidných hlodavců, poputuje na provoz Shepreth Wildlife Conservation Charity. Na Twitchi běží právě teď, až do 21:30 našeho času.

Reklama
Reklama

Související články

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama