Pilot Formule 1 Lando Norris o víkendu závodí v helmě inspirované sérií Halo
i Zdroj: Quadrant
Kuriozity Halo Infinite Novinka Pilot Formule 1 Lando Norris o víkendu závodí v helmě inspirované sérií Halo

Pilot Formule 1 Lando Norris o víkendu závodí v helmě inspirované sérií Halo

Tadeáš Pepř

Tadeáš Pepř

30. 9. 2022 09:02

Britský formulový závodník Lando Norris ze stáje McLaren obléká během závodního víkendu v Singapuru zajímavou helmu. Je inspirovaná herní sérií Halo, respektive jejím protagonistou Master Chiefem.

Reklama

  • Lando Norris během VC Singapuru závodí v helmě inspirované Halo
  • Láká tak na spolupráci svého esportového týmu a značky Halo
  • Helmu lze koupit ve zmenšené verzi jako sběratelský předmět

Helma je tedy sytě vojensky zelená, s potisky napodobujícími různé výdechy a další bojové prvky “skutečné” helmy brnění MJOLNIR. Za designem helmy stojí esportová organizace Quadrant, kterou vlastní právě Norris. Ta nově uzavřela partnerství se značkami Halo a šampionátem Halo Championship Series, přičemž se na oplátku v Halo Infinite objeví skiny inspirované barvami Quadrant. Na partnerství odkazuje i trochu bizarní reklama zveřejněná na oficiálních sociálních sítích organizace.

Zmenšeninu helmy je také možné pořídit přímo z oficiálních stránek organizace Quadrant. Cena je stanovena na v přepočtu zhruba 3900 korun bez započítání daně a poštovného. Výrobek produkuje firma Bell a nadšení sběratelé by mohli očekávat dodání na začátku příštího roku.

Ačkoliv je Lando Norris jedním z pilotů královny motorsportu, jeho esportový tým se zaměřuje na střílečky. Jeho barvy reprezentuje hlavně profesionální hráč Warzone Ethan Pink a zástupce má také právě v Halo. Letos se ale týmu nepodařilo proniknout do finálových bojů Halo Championship Series. Kromě toho organizace nabízí vlastní merchandise a tvoří obsah třeba na YouTube.

Reklama
Reklama

Související články

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama