Pillars of Eternity II v nové ukázce
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Pillars of Eternity II v nové ukázce

Pillars of Eternity II v nové ukázce

konfrst.jan@gmail.com

konfrst.jan@gmail.com

27. 3. 2018 08:10
Reklama

Vývojářský tým Obsidian Entertainment sdílí s fanoušky klasických izometrických RPG ukázku svého dalšího počinu – pokračování Pillars of the Eternity. Druhý díl s podtitulem Deadfire vychází na PC, Linuxu i na Macích již 8. května (a na konzolích poté do konce tohoto roku) a právě s blížícím se datem vydání zřejmě nastává ta pravá chvíle pro odhalení základních stavebních kamenů hry.

Upoutávka samozřejmě slibuje hlubší a povšechně kvalitnější a rozsáhlejší zážitek, poodhaluje některé z magických i fantaskních lokací hry a láká i na pochopitelnou volbu vlastních parťáků. Co se postav týče, tak hráče může jistě potěšit fakt, že hra nabídne nejen možnost importovat postavy a uložené pozice z prvního dílu hry, ale vedle toho bude rovněž možné vybírat i z již předdefinovaných osudů. A jedním z nich je kupříkladu scénář označený „všechno špatně“, který spočívá v tom, že co se pokazit mohlo, to se také zkrátka pokazilo a hlavní postava sice příběh první hry přežila, parťáci však nikoli.

Tak jako tak se hráči ale pochopitelně nevyhnou hutnému RPG, které bude plné tabulek, květnatých dialogů a nakonec i akčních zážitků. Ty doplní zajímavost v podobě plovoucí báze a s tím spojená správa vlastního korábu i možnost průzkumu krajiny hry po vodě.

Tím ultimátním cílem každopádně nebude nic menšího než porážka samotného boha. Vstupenku do tohoto světa si můžete každopádně zarezervovat již nyní, a to například ve formě předobjednávky na eshopu Xzone.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama