PC verzi Arkham Knight stále trápí problémy
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka PC verzi Arkham Knight stále trápí problémy

PC verzi Arkham Knight stále trápí problémy

David Plecháček

David Plecháček

29. 10. 2015 13:20 19
Reklama

Zatímco hráči na konzolích mají nejnovějšího Batmana dávno pokořeného, fanoušci PC zápolení stále nemají klid. Přestože se počítačová verze dočkala oficiálního znovuvydání již včera, některé kritické chyby stále nejsou opravené. Na nové problémy jako první upozornila britská mutace Eurogameru.

Pokud máte se hrou problémy a jste majiteli Windows 10, tak si pro Vás Warner Bros. přichystali nemilé překvapení - pro plynulý chod doporučují minimálně 12 GB RAM. Pokud jste ale stále nepřešli na nejnovější operační systém od Microsoftu, ani tak nemáte vyhráno. Některé grafické karty totiž stále vykazují problémy se stránkováním paměti. Pro tento případ však existuje vcelku jednoduchá rada - vypněte a znovu zapněte hru.

Přestože majitele PC verze jistě potěšila ranní zpráva, ve které Warner Bros. slibují kompenzaci za zpackaný launch hry ve formě bezplatných digitálních kopií všech her arkhamské ságy, všichni bychom byli raději za bezproblémovou verzi. Bohužel, jak se zdá, opravy budou ještě nějaký ten čas trvat, takže se obrňte trpělivostí. A pokud vám na Steam účet přistanou zbylé hry ze série, můžete si zkrátit čas jejím zopakováním.

Tyto nemilé zprávy se dozvídáme navzdory tomu, že už začátkem září vyšel oficiální patch pro hráče, kteří si PC verzi stačili koupit ještě před jejím stažením z prodeje. Ten měl stabilizovat frame rate a optimalizovat využití paměti - a podle hráčů balíček oprav skutečně oprostil hru od těch nejzásadnějších chyb a nedostatků. 

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama