Pauzu na záchod potřebovat nebudete. Film Super Mario Bros. bude patřit ke kratším
i Zdroj: Nintendo, Universal / oficiální press kit
Novinka Pauzu na záchod potřebovat nebudete. Film Super Mario Bros. bude patřit ke kratším

Pauzu na záchod potřebovat nebudete. Film Super Mario Bros. bude patřit ke kratším

Tadeáš Pepř

Tadeáš Pepř

20. 2. 2023 15:00

Už za pár týdnů do kin dorazí animovaná filmová adaptace dobrodružství bratrů Maria a Luigiho v Super Mario Bros. od studia Universal. Irská ratingová komise odhalila, že snímek bude poměrně stravitelným kouskem. Nabídne 92 minut zábavy plné vousatého instalatéra a jeho přátel.

Reklama

  • Filmové Super Mario Bros. mají stopáž 93 minut

U animovaných filmů je kratší stopáž celkem obvyklá a i herní filmy obecně nebývají příliš dlouhé. Třeba Pokémon: Detective Pikachu bavil diváky dohromady 104 minut, Rampage s Dwaynem Johnsonem 107 minut a ježkovi Sonicovi stačilo na pořádný výklus v jeho prvním filmu 99 minut. 

Mezi delší významné snímky patří nejúspěšnější filmová adaptace historie, Warcraft, která nás na výlet do Azerothu vzala na 123 minut. Jen o minutu kratší byl druhý Sonic, který zřejmě díky úspěchu jedničky dostal více prostoru. Podobně dlouho po plátně běhal také Nathan Drake s obličejem Toma Hollanda v loňském dobrodružství Uncharted. 

Zřejmě nejdelší filmovou adaptací hry je, minimálně dle seznamu dostupného na Wikipedii, Need for Speed se 130 minutami závodní akce.

Doufejme, že třeba zmíněné Need for Speed Super Mario Bros. i bez čtyřiceti minut překonají kvalitou. Uvidíme to v kinech už 7. dubna.

Reklama
Reklama

Související články

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama