Path of Titans slibuje komplexní RPG simulátor dinosauřího světa, vyjde na Android a iOS
i Zdroj: Path of Titans press kit
Mobilní hraní Path of Titans Novinka Path of Titans slibuje komplexní RPG simulátor dinosauřího světa, vyjde na Android a iOS

Path of Titans slibuje komplexní RPG simulátor dinosauřího světa, vyjde na Android a iOS

Jakub Fišer

Jakub Fišer

1. 6. 2022 09:15

Včera jsme informovali o nové hře z univerza Jurského světa. Dnes to bude opět o dinosaurech, ale trochu jinak. V nové chystané mobilní hře Path of Titans si zahrajete přímo za ještěra, budete brouzdat světem a dokonce i bojovat s jinými hráči.

Reklama

  • Path of Titans nám ukáže, jaké je to být dinosaurem v prehistorických časech
  • Na hráče číhá otevřený online svět, prvky survivalu a RPG
  • Novinka se pomalu blíží k datu vydání, brzy proběhne beta pro Android i iOS

Path of Titans začíná podobně jako další hry, a sice vytvořením postavy. Vyberete si, za jaký druh dinosauru byste rádi hráli, upravíte mu vzhled, vzor kůže a také pohlaví. Pak už se můžete vrhnout do online multiplayeru v otevřeném světě, kde s vámi pobíhá ještě dalších 200 hráčů z celého světa.

Vývojáři myslí také na survival prvky, musíte tedy jíst a řešit vliv okolních podmínek na vaše zdraví. Důležitým aspektem je také vylepšení a další kustomizace vašeho ještěra. Postupným průchodem hrou se totiž budete zvětšovat, růst a zlepšovat své dovednosti v propracovaném RPG systému.

“Přizpůsobení je nejdůležitějším prvkem hry Path of Titans. Chceme, aby se hráči cítili jako součást rozsáhlého sandboxu, kde si mohou vytvořit zcela unikátní postavu, od druhu přes kůži, barvy, znaky až po ‘osobnost’. Budujeme také rozsáhlý systém modifikací, aby se hráči mohli aktivně podílet na formování budoucnosti světa,” potvrdil Matthew Cassells, spoluzakladatel vývojářského studia Alderon Games.

Jurský svět se vrací na telefony. V Primal Ops budete zachraňovat a sbírat dinosaury
i Zdroj: Universal Studios

Jurský svět se vrací na telefony. V Primal Ops budete zachraňovat a sbírat dinosaury

Již 9. června vtrhne do kin nový díl ságy Jurský svět s podtitulem Nadvláda. Vývojáři ze studia Behaviour tak doprovodí…

30. 5. 2022 19:10

Path of Titans zatím nemá pevné datum vydání, nicméně fanoušci očekávají již brzké uvedení otevřené beta verze pro Android i iOS a iPadOS. Ta by měla být samozřejmě zdarma, finální cenu mobilního titulu však zatím nelze předpovídat.

Reklama
Reklama

Související články

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama