Partyzáni jdou do akce v gameplay záběrech z Far Cry 6. Ubisoft prozradil datum vydání
i Zdroj: Hrej.cz
Far Cry 6 Novinka Partyzáni jdou do akce v gameplay záběrech z Far Cry 6. Ubisoft prozradil datum vydání

Partyzáni jdou do akce v gameplay záběrech z Far Cry 6. Ubisoft prozradil datum vydání

Jakub Štěpánek

Jakub Štěpánek

31. 5. 2021 05:00

Dlouhé čekání na první záběry z Far Cry 6 je u konce. Ubisoft nabídl první ochutnávku z přímo ze hry, která i tentokrát sází na velký otevřený svět a bláznivou akci.

Reklama

  • Far Cry 6 ukazuje první záběry ze hry
  • Hráči se mohou těšit na projížďku ikonickými veterány, k dispozici bude také kůň
  • Vývojáři připravili nápadité zbraně, například odpalovač cédéček
  • Hra vyjde 7. října

Hlavní postava Dani Rojas se v rytmickém traileru seznamuje se zásadami guerillové války. Skupina odbojářů využívá zázemí skrytých táborů napříč celým ostrovem. Jsou v těsném spojení s místními pašeráky, kteří jsou schopni sehnat prakticky cokoliv. Dani si tedy může vybírat z široké plejády zbraní i dopravních prostředků, najdou se rychlá žihadla a ikoničtí veteráni, své místo zde mají také koně a další zvěř, třeba krokodýli. Ne snad, že by se na nich dalo jezdit, jako ochočený predátor ale rozhodně budí respekt, což se počítá.

Odbojáři fungují jako rychlá úderná skupina. V taktice se najde prostor pro kradmý postup, čas od času ale samozřejmě musí dojít na bláznivé přestřelky, v nichž je potřeba efektivně improvizovat. Na hráče navíc čekají zbraně z kategorie “udělej si sám”, byl by hřích nevyzkoušet odpalovač cédéček nebo rotační kulomet sestrojený z motoru starého motocyklu. Hráči však evidentně budou mít daleko více možností, jak se vypořádat s nepřítelem. Vojáky mohou třeba podplatit, případně alespoň skrýt zbraň, vyhnout se nechtěné pozornosti a zaútočit ze zálohy. 

V ukázce jsou také vidět různá prostředí, neprostupnou džungli střídá prosluněné pobřeží, značná část hry se bude odehrávat i ve městě. Závěrem traileru se připomenul roztomilý jezevčík Chorizo.

Další ukázka se pak přímo věnuje hlavní postavě - Dani Rojas. Na cestě za svobodným životem jí pomůže Juan Cortez, bývalý agent KGB, který bravurně ovládá partyzánské techniky, nebo Clara Garcie, vůdce skupiny Libertad.

Ubisoft zároveň odtajnil datum vydání. Far Cry 6 nakonec vyjde 7. října na konzolích Xbox One, Xbox Series, PlayStation 4, PlayStation 5 a na PC.

Reklama
Reklama

Související články

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama