Padl rekord v hraní Super Smash Bros. Ultimate bez přestávky. YouTuber vydržel 69 hodin, 4 minuty a 20 vteřin
i Zdroj: Nintendo
Kuriozity Super Smash Bros. Ultimate Novinka Padl rekord v hraní Super Smash Bros. Ultimate bez přestávky. YouTuber vydržel 69 hodin, 4 minuty a 20 vteřin

Padl rekord v hraní Super Smash Bros. Ultimate bez přestávky. YouTuber vydržel 69 hodin, 4 minuty a 20 vteřin

Tadeáš Pepř

Tadeáš Pepř

5. 12. 2022 12:10

YouTuber TCNick3 se zapsal do historie, a společně s tím také do Guinessovy knihy rekordů a kuriozit, svým maratonem hraní Super Smash Bros. Ultimate. Vydržel totiž úsměvných 69 hodin, 4 minuty a 20 vteřin, čímž překonal historický rekord v nepřerušovaném hraní bojovek.

Reklama

  • Streamer hrál Super Smash Bros. Ultimate 69 hodin, 4 minuty a 20 vteřin
  • Překonal tak rekord v rámci žánru
  • V rámci pravidel Guinessovy knihy rekordů a kuriozit měl k dispozici jen přesně vyměřený čas na odpočinek

Dosud rekord držel Kanaďan Daniel Bergman s 57 hodinami blíže nespecifikovaného dílu Super Smash Bros. TCNick3 tak jeho výsledek překonal o zhruba 12 hodin. Výsledný čas s nejvyšší pravděpodobností není náhodný, kombinace čísel 69, 4 a 20 znalcům internetové kultury napoví, že byla doba hraní velmi přesně vykalkulovaná.

Pokusu dle dostupných informací přihlíželi dva nezávislí pozorovatelé a v souladu s pravidly Guinessovy knihy měl hráč dovoleno za každou hodinu hraní později využít deseti minut přestávky. I tak ale mezi hraním spal jen zhruba dvě hodiny denně. Výsledkem bylo také absolutní psychické i fyzické vyčerpání hráče. Je zarážející, že porota Guinessovy knihy, která se vyloženě nebezpečným nebo nezdravým rekordům cíleně vyhýbá, vůbec na pokus kývla.

Událost tvůrce rekordu shrnuje ve vlastním videu výše. K celkovému hráčskému rekordu má ale daleko, jeho výkon se vztahuje pouze na žánr bojovek. Absolutním rekordmanem zůstává Kory Breaden, který v polovině loňského roku hrál za stejných podmínek Call of Duty: Warzone nepřetržitě 145 hodin, 29 minut a 41 vteřin. Dosud nicméně není jasné, jestli porota Guinessovy knihy jeho rekord ověřila a schválila.

Reklama
Reklama

Související články

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama