Oxenfree 2: Lost Signals vydávané pod hlavičkou Netflixu se znovu odkládá
i Zdroj: Night School Studio / Netflix
Novinka Oxenfree 2: Lost Signals vydávané pod hlavičkou Netflixu se znovu odkládá

Oxenfree 2: Lost Signals vydávané pod hlavičkou Netflixu se znovu odkládá

Patrik Jelínek

Patrik Jelínek

25. 9. 2022 06:45

Night School odkládají Oxenfree 2: Lost Signals. Pokračování thrilleru od vývojářského studia, které si loni zakoupil Netflix, je nyní odloženo na rok 2023. Druhé Oxenfree bylo přitom představeno už v roce 2021, a to během jarní prezentace Nintenda s plánem hru vydat na podzim téhož roku. Později bylo však oznámeno, že se tak nestane, neboť další práce měly žádat odklad na rok 2022. Ani to však zřejmě nestačilo.

Reklama

  • Oxenfree 2 bylo opakovaně odloženo, tentokrát na rok 2023
  • Autoři se snaží zapracovat na rozšíření nabízené lokalizace i celkové kvalitě hry

„Aby byl Oxenfree 2 skutečně výjimečný titul a abychom přidali další lokalizace, přesouváme jeho vydání na rok 2023,“ vysvětluje Night School na svém Twitteru. Studio, které se proslavilo především úspěchem Oxenfree (2016), vydalo od jeho debutu komediální hru Afterparty (2019), jíž se však nepodařilo zasáhnout tak široké publikum a spíše zapadla. 

Když už je řeč o předchůdci nyní odložené hry, můžeme upozornit, že Oxenfree: Netflix Edition je nově nabídnuto všem předplatitelům Netflixu bez nutnosti dále platit. Pakliže vás zajímá, v čem spočívá výhoda této mobilní edice, odpovědí je to, že je jí podpora 30 světových jazyků v rámci textové lokalizace.

Jde-li o druhé Oxenfree, i přes námi zmíněnou akvizici se nepočítá s tím, že by měl vývojářský tým kráčet ve šlépějích Ubisoftu, jenž část her nabídne pouze na mobilech pro předplatitele Netflixu. Podle informací, které se mohou změnit, by měla hra dorazit minimálně na Steam, přičemž vyloučit nelze ani konzole, kam si cestu prorazil i první díl (Switch, PlayStation a Xbox). 

Příběh, který pokračování načrtne, bude taktéž nový po všech ohledech. Postavy jedničky, které vedla vzpurná Alex, jsou tentokrát ta tam a v čele celého ansámblu stojí environmentální výzkumnice Riley, která se vydává na pouť paranormálním příběhem o hledání odpovědí.

Reklama
Reklama

Související články

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama