Ovladačový moder hraje Sifu s podomácku sestavenými pohybovými senzory
i Zdroj: Rudeism / Twitter
Sifu Novinka Ovladačový moder hraje Sifu s podomácku sestavenými pohybovými senzory

Ovladačový moder hraje Sifu s podomácku sestavenými pohybovými senzory

Tadeáš Pepř

Tadeáš Pepř

21. 6. 2022 12:26

Streamer Rudeism svým fanouškům představil další atraktivní projekt vlastní výroby. Sestavil totiž systém pohybových senzorů v rukavicích, pomocí kterých hraje náročnou bojovku Sifu. Ovladače jsou překvapivě funkční a ze záběrů je patrné, že je touto formou hra pořádně fyzicky náročná.

Reklama

  • Moder Rudeism hraje Sifu pomocí podomácku sestrojeného pohybového ovladače

Rudeism se nedávno šířil sociálními sítěmi díky ovladači - hračce pro děti Fisher Price přebudovanému na skutečně funkční xboxový gamepad. S ním pak dohrál Elden Ring. Také se proslavil hraním Dark Souls 3 pomocí morseovy abecedy nebo pokořením Hades pomocí granátového jablka.

Jeho novinka dokáže zaznamenávat pohyby rukama a vykonávat odpovídající příkazy v náročné bojovce Sifu. Obyčejný švih pěstí vyvolá lehký útok, zdvihnutím a nastavením předloktí postavu donutí k vykrytí útoku a předpažení obou rukou je přiřazeno těžkému úderu. Pro pohyb pak slouží klasické analogové páčky připevněné k rukavicím. Zaznamenávání samozřejmě nefunguje stoprocentně, na podomácku sestrojené ovládání je to ale velmi působivé.

Rudeism nicméně Sifu zatím nedohrál, i když využíval nejnižší obtížnosti, a pravidelně se potýkal s vypadávajícími dráty. 

Kung-fu bojovka vyšla na začátku letošního roku a i přes některé designové nedostatky představuje velmi atraktivní výzvu pro fanoušky obtížných roguelike akcí. Zdeněk ji v naší recenzi udělil krásnou devítku. Kdo ví, třeba se brzy dočká verze podporující pohybové ovládání, třeba v PSVR2.

Reklama
Reklama

Související články

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama