Ovladač Xbox Elite Series 2 zřejmě dostane bílou verzi. Objevila se na YouTube
i Zdroj: Nicholas Lugo / YouTube
Novinka Ovladač Xbox Elite Series 2 zřejmě dostane bílou verzi. Objevila se na YouTube

Ovladač Xbox Elite Series 2 zřejmě dostane bílou verzi. Objevila se na YouTube

Tadeáš Pepř

Tadeáš Pepř

9. 8. 2022 12:14

Společnost Microsoft, potažmo výrobce Xbox, zřejmě pracuje na nové variantě prémiového ovladače Xbox Elite 2 Controller. Na YouTube se totiž objevilo video z dosud neoznámenou bílou verzí. Bílý Elite 2 jsme navíc už dříve viděli v databázi jednoho z obchodů ve Spojených státech.

Reklama

  • Na YouTube uniklo rozbalování bílé edice ovladače Xbox Elite Series 2
  • Přijde odhalení na Gamescomu?

Video se na YouTube objevilo už před několika týdny, komunita na Twitteru si ho ale všimla až nyní. Krátký záběr ukazuje, jak autor rozbaluje zapečetěnou krabici s ovladačem. Ten má zřejmě stejnou hardwarovou výbavu, jako klasická černá verze, prostřední segment je ale sněhobílý a ovladač tak působí velmi atraktivně. Jen škoda, že přiložené pouzdro na ovladač zůstává klasicky černé. 

Kde autor videa periferii vzal není jasné. Microsoft zatím mlčí.

Bílou edici dostala i první generace Xbox Elite Controller, taktéž s větším zpožděním oproti původní verzi. Tehdy byl ale ovladač kompletně bílý. Magazín The Verge připomíná, že byl odhalen během Gamescomu v roce 2018, teoreticky by tedy mohla být letos situace stejná a bílý Elite 2 uvidíme už za pár týdnů v Kolíně nad Rýnem.

Xbox Elite Series patří k oblíbeným periferiím pro konzole Xbox. Oproti klasickému gamepadu nabízí větší míru přizpůsobení, kvalitnější a odolnější materiály a atraktivnější vzhled. To samozřejmě kompenzuje vyšší cenou, dosahující zhruba 5000 českých korun. V minulosti byl v obchodních distribucích kvůli vysokému zájmu často vyprodán.

Reklama
Reklama

Související články

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama