Overwatch získalo v loňském roce 10 milionů hráčů
i Zdroj: Hrej.cz
Overwatch Novinka Overwatch získalo v loňském roce 10 milionů hráčů

Overwatch získalo v loňském roce 10 milionů hráčů

Patrik Jelínek

Patrik Jelínek

1. 5. 2021 11:10

Multiplayerová akce Blizzardu si nehledě na stoupající věk a ohlášené pokračování stále udržuje početné hráčské publikum. Za trvání loňského roku se podařilo značce Overwatch přilákat na více než 10 milionů hráčů, čímž celkové číslo uživatelů vzrostlo na 60 milionů.

Reklama

  • Overwatch k současnému datu vyzkoušelo více než 60 milionů hráčů
  • Za poslední rok přibylo 10 milionů

Přestože není z čerstvého prohlášení nového ředitele vývoje Overwatch 2 Aarona Kellera známo, zda číslo zahrnuje i vícero účtů jednoho uživatele a hráče, kteří hru vyzkoušeli pouze bezplatně, je výsledná hodnota více než úctyhodná. Tím spíše, uvážíme-li fakt, že Blizzard v loňském roce nepředstavil žádného nového hrdinu nebo herní režim, který by hru výrazně rozšířil.

„Máme 60 milionů hráčů, kteří milují PvP v Overwatch. Vzhledem k tomu víme, že musíme do budoucna vytvořit tu vůbec nejlepší verzi týmové střílečky, která se zde objevila,“ podotkl Keller v kontextu chystaného Overwatch 2 pro magazín GameSpot.

Ambiciózní vyhlídka Kellerova projevu blíže reflektuje skutečnost jeho nedávného zvolení do vedoucí pozice  po odchodu jejího předchozího držitele – Jeffa Kaplana. Ten z Blizzardu odešel po dlouhých 19 letech, čímž předal štafetu svému následníkovi, který ve firmě působí 18 let.

Reklama
Reklama

Související články

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama