Overwatch 2 už žádné další beta testování nenabídne, vývojáři se soustředí na zapracování zpětné vazby
i Zdroj: Blizzard
Novinka Overwatch 2 už žádné další beta testování nenabídne, vývojáři se soustředí na zapracování zpětné vazby

Overwatch 2 už žádné další beta testování nenabídne, vývojáři se soustředí na zapracování zpětné vazby

Radek Raudenský

Radek Raudenský

5. 8. 2022 11:35

Overwatch 2 nedostane třetí beta testování, jak se původně předpokládalo. Fanoušci této série se mohli do hry podívat skrze předchozí dvě uzavřená testování, přičemž v každém z nich byl představen nový hrdina a vývojáři se soustředili na různé části hry. V otestování výkonu doufali i hráči na Switchi, dle oficiálního vyjádření se tak ale nejspíše nestane.

Reklama

  • Overwatch 2 už nebude mít další beta testy
  • Studio se nyní soustředí na zapracování zpětné vazby

„Víme, že hráči se chtějí opět ponořit do hry a viděli jsme otázky ohledně třetího veřejného beta testování. Zatmco Overwatch 2 testujeme interně každý den, už neplánujeme žádné další veřejné beta testování. Díky cenné zpětné vazbě, kterou jsme získali díky alpha i beta testování, se nyní soustředíme na vydání té vůbec nejlepší hry,“ tvrdí viceprezident Blizzardu Jon Spector. 

Jak jsme již zmínili, velkou škodou je to, že ani jedno z proběhlých testování se neudálo na Nintendo Switch, hráči tedy netuší, jak zde hra poběží. Zároveň nebylo možné vyzkoušet třetího nového hrdinu. Overwatch 2 ale vyjde 4. října v rámci předběžného přístupu, studio Blizzard tak stále bude mít „výmluvu“, pokud náhodou některé části hry nebudou fungovat. 

Reklama
Reklama

Související články

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama