Overwatch 2 jako omluvu za zpackaný start nabídne víkendy dvojnásobných zkušeností a skiny zdarma
i Zdroj: Activision Blizzard
Overwatch 2 Novinka Overwatch 2 jako omluvu za zpackaný start nabídne víkendy dvojnásobných zkušeností a skiny zdarma

Overwatch 2 jako omluvu za zpackaný start nabídne víkendy dvojnásobných zkušeností a skiny zdarma

Tadeáš Pepř

Tadeáš Pepř

12. 10. 2022 12:43

Studio Blizzard se v posledních dnech vyrovnává s nepříliš povedeným launchem multiplayerové arénové střílečky Overwatch 2. Hráči nejsou z dlouhých front na připojení k serverům, otravných bezpečnostních opatření pro přihlášení nebo četných technických chyb příliš nadšení. Autoři se jim chtějí omluvit alespoň drobnými in-game dárky.

Reklama

  • Overwatch 2 nabídne hráčům několik víkendů s dvojásobkem zkušeností
  • Také dostanou zdarma skin a visačku na zbraň
  • Jde o malou omluvu za problémový start hry

Především se během několika víkendů hráči dočkají dvojnásobné porce zkušeností, třeba aby dohnali progress, který ztratili tvrdnutím ve frontách na login. Vedle toho při přihlášení od 25. října do konce druhé sezóny dostanou úplně zdarma legendární pirátský skin Captain Reaper a talisman Health Pack pro zavěšení na zbraň.

Zatím není jasné, kdy zmíněné víkendy proběhnou a kolik jich bude. Teoreticky by odměňování mohlo začít už na konci tohoto týdne.

Současné nejpalčivější problémy Overwatche 2 se týkají například nedostupnosti některých hrdinů u konkrétních hráčů, kterou způsobuje problém s monitorováním hráčských statistik. Kuriózní je i dočasná úplná deaktivace hrdinů Bastion a Torbjörn, kteří byli natolik rozbití, že kazili hru ostatním. Předevčírem jsme vás také informovali o tom, že Overwatch odpojuje ze zápasů hráče, kteří na platformě Xbox Series získávají achievementy.

Reklama
Reklama

Související články

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama