Overdose je prý spekulovaný titul postavený na cloudové technologii, původně měl vyjít pod Googlem, odhaluje insider
i Zdroj: IGN
Novinka Overdose je prý spekulovaný titul postavený na cloudové technologii, původně měl vyjít pod Googlem, odhaluje insider

Overdose je prý spekulovaný titul postavený na cloudové technologii, původně měl vyjít pod Googlem, odhaluje insider

Radek Raudenský

Radek Raudenský

14. 6. 2022 15:42

Tom Henderson minulý týden informoval o tajemné hře Overdose, kterou měl mít na starosti japonský designer Hideo Kodžima. V článku popisoval video, které měl dostat od anonymního zdroje, přičemž po zveřejnění informoval o emailu od Kojima Productions, které jej žádalo o stažení článku.

Reklama

  • Henderson tvrdí, že Overdose je dlouho spekulovaná hra postavená na cloudové technologii
  • Naznačuje tomu několik událostí a informací

Tím se informace prakticky potvrdily, o to více pak při prezentaci Xbox & Bethesda Games Showcase, kde sám Kodžima potvrdil spolupráci s Microsoftem na hře, kterou prý chtěl vždy dělat. Tím se přímo nabízí projekt Overdose, přičemž Tom Henderson v novém článku popisuje, proč by nový společný projekt měl být spekulovanou hrou, která poběží skrze cloudovou technologii.

Video, které Henderson viděl, totiž nahrávalo průběh hrou na mobilu Google Pixel. To je důležitý detail, dle informací webu VGC z roku 2020 totiž generální manažer Stadie Phil Harrison zrušil plán vytvořit epizodickou hororovou hru. V květnu 2020 se pro stejný magazín Kodžima vyjádřil, že mu byla nedávno zrušena hra, kvůli čemuž je naštvaný. 

Hra tedy nejspíše využívá základ postavený na cloudové technologii a projekt, na který Kodžima tak dlouho čekal, je tentýž, který měl původně vyjít pod Googlem. Samotné oznámení nemusí být daleko, Henderson tvrdí, že v emailu s prosbou o stažení článku vedení zmínilo, že půjde o dočasné řešení. 

Reklama
Reklama

Související články

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama