Oficiální průvodce k Horizon Forbidden West prozrazuje, kolik druhů robotické zvěře ve světě číhá
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Oficiální průvodce k Horizon Forbidden West prozrazuje, kolik druhů robotické zvěře ve světě číhá

Oficiální průvodce k Horizon Forbidden West prozrazuje, kolik druhů robotické zvěře ve světě číhá

Patrik Jelínek

Patrik Jelínek

30. 1. 2022 08:20

Ačkoli průvodce hrou Horizon Forbidden West bude ve své pevné vazbě předplatitelům zaslán až koncem března, nejnovější projekt Guerrilla Games již nyní odkrývá některá svá tajemství. Mimo dalšího se například dočítáme o diverzitě robotického života, kterou můžeme ve světě nového Horizonu zaznamenat.

Reklama

  • Chystaný průvodce pro Horizon Forbidden West láká na více než 40 forem robotického života
  • Kniha vzniká v úzké spolupráci vývojářů a specializovaného nakladatelství Future Press

Jelikož je Forbidden West druhou hrou série, není velké překvapení, že některá stvoření zažijí svůj návrat, zatímco jiná premiéru. Z celkového počtu přesahující 40 druhů jsme pozorováním dosavadních videí mohli spatřit 25 druhů, z čehož 10 bylo zcela nových. Pro srovnání uvádíme, že Zero Dawn spolu s DLC The Frozen Wilds měl na kontě 27 druhů robotů.

Mezi novými robotickými živočichy, o nichž víme, figurují: 

Mezi navrátilci z prvního dílu například najdeme:

Za vydáním oficiálního průvodce stojí nakladatelství Future Press, které se touž službou osvědčilo u Horizon Zero Dawn či Age of Empires IV. V dohledné době plánují mimo jiné i průvodce pro Animal Crossing, přičemž na kontě jim leží i art book k Ori and the Will of the Wisps. Průvodce k novému Horizonu lze objednat skrze Amazon za přibližně 1000 Kč (mimo poštovného a balného).

Tištěná verze průvodce obsahuje celkem 656 stran, z čehož robotické fauně je věnováno asi 200. Jak byste patrně očekávali, obsahem této kapitoly je nejen znázornění jednotlivých tvorů, ale i popis jejich slabin, jakož i postupů, jak jich vhodně využít. V ostatních více než 400 stránkách stránkách najdeme dále např. text věnovaný ukrytým předmětům nebo soupisu všech zbraní.

Horizon Forbidden West je gold, vývojáři ukázali záběry z verze pro PlayStation 4
i Zdroj: Hrej.cz

Horizon Forbidden West je gold, vývojáři ukázali záběry z verze pro PlayStation 4

Už za necelý měsíc dorazí na PlayStation očekávané pokračování série Horizon. Po odkladu přislíbilo studio Guerrilla únorové…

28. 1. 2022 08:00

Je-li řeč o hře samotné, ta je podle zpráv vývojářů již definitivně hotova. Jejímu očekávanému vydání 18. února by tedy nemělo nic zabránit.

Reklama
Reklama

Související články

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama