Odpočinková konverzačka Coffee Talk 2 dorazí v dubnu, uctí tak vzpomínku na zesnulého autora prvního dílu
i Zdroj: Toge Productions / Steam
Coffee Talk Episode 2: Hibiscus & Butterfly Novinka Odpočinková konverzačka Coffee Talk 2 dorazí v dubnu, uctí tak vzpomínku na zesnulého autora prvního dílu

Odpočinková konverzačka Coffee Talk 2 dorazí v dubnu, uctí tak vzpomínku na zesnulého autora prvního dílu

Tadeáš Pepř

Tadeáš Pepř

18. 1. 2023 17:21

Nezávislý projekt Coffee Talk možná nepatří k nejznámějším, mezi fanoušky indie tvorby si ale našel spoustu příznivců. Oddechová konverzačka založená na provozování vlastní kavárny s neobvyklými návštěvníky se dočká druhého dílu s podtitulem Hibiscus & Butterfly, a to už 20. dubna.

Reklama


Opět se tak otevřou dveře fantaskní nonostopové kavárny v Seattlu, kam na horký nápoj chodí řada fantasy štamgastů. Klíčem hry je nápoje připravit a pak si s pravidelnými hosty povídat o jejich životních strastech. Kromě starých známých v druhém dílu do podniku zavítá spoustu nových návštěvníků včetně satyra influencera nebo zlé víly, která se snaží prorazit jako operní zpěvačka.

Podtitul hry odkazuje také na to, že se rozšíří nabídka nápojů, třeba o ibiškový čaj.

Série spoléhá především na odpočinkovou hratelnost, vypávění poutavých osudů postav a velmi unikátní atmosféru zapadlé kavárničky. První díl má zároveň velmi pohnutý osud, mezi klíčové autory totiž patřil zesnulý Mohammad Fahmi, jehož příběh jsme přinesli i v úspěšném článku o herních osobnostech, které minulý rok zemřely. O projektu se pak moc nemluvilo, nyní se ho ale studio Toge Productions rozhodlo dotáhnout do úspěšného konce, a uctít tak Fahmiho památku.

Titul bude dostupný na všech současných platformách. Ze Steamu si navíc můžete stáhnout bezplatnou demoverzi.

Reklama
Reklama

Související články

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama