Novinka Odložené pokračování King's Bounty se prezentuje v příběhovém traileru

Odložené pokračování King's Bounty se prezentuje v příběhovém traileru

Patrik Jelínek

Patrik Jelínek

18. 4. 2021 12:20

Tahové RPG King's Bounty II mělo původně vyjít průběhem března. Jeho očekávaný návrat z říše zapomenutých značek nicméně v únoru zhatil nedostatek času, jenž muselo 1C Entertainment kompenzovat jeho prodloužením do konce srpna. Aby nám čekání zkrátili, rozhodli se autoři sdílet pohled na utrpení království Nostria.

Reklama

Příběhový trailer se zanořuje do úvodní zápletky celého dějství. Král Claudius byl otráven a jeho jediný syn, princ Adrian, se nyní musí potýkat s obtížnou úlohou řízení království, jež je zmítáno v chaosu. My coby hráč pak do děje vstupujeme jako věštbou vyvolený zachránce království, jenž ovšem nezapadá do plánu mladého prince.

King's Bounty II slibuje interaktivní a filmové vyprávění, v němž se chopíme jedné ze tří unikátních rolí. Důležitou úlohu mají sehrávat i morální rozhodnutí, jež budou více či méně usměrňovat další tok děje.

Hra má  obdobně klást důraz na taktickou hratelnost, vycházející z dílčích prvků herního prostředí. V něm budeme pak moci cestovat s družinou jednotek z řad lidí, elfů, trollů, stejně jako dalších tvorů rozsáhlého světa Antara.

Vydání King's Bounty II připadá na 24. srpna 2021. Hra míří na PC, PlayStation 4, Xbox One a Nintendo Switch. 

Reklama
Reklama

Související články

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama