Oceňovaný Tunic dostane i fyzickou sběratelskou edici. Jen ve verzích pro Switch a PlayStation 4
i Zdroj: Finji
Novinka Oceňovaný Tunic dostane i fyzickou sběratelskou edici. Jen ve verzích pro Switch a PlayStation 4

Oceňovaný Tunic dostane i fyzickou sběratelskou edici. Jen ve verzích pro Switch a PlayStation 4

Tadeáš Pepř

Tadeáš Pepř

8. 3. 2023 09:31

Vydavatelství Fangamer oznámilo, že s autory oceňovaného nezávislého titulu Tunic připravuje speciální fyzickou Deluxe edici. Ta by měla dorazit během letošního léta, nabídka se ale týká jen verzí pro Nintendo Switch a PlayStation 4.

Reklama
Reklama

  • Geniální nezávislý titul Tunic dostane v létě sběratelskou edici s kompletním manuálem
  • Předobjednávky startují nyní

Obsah balení je velmi atraktivní. Kromě klasické krabičky se hrou dostanete také estetičtější navlékací kryt, sadu samolepek nebo aktivační klíč pro digitiální verzi soundtracku. Asi nejzajímavější je pak doplněk v podobě fyzické verze celého manuálu, který je jedním z klíčových herních prvků. To samozřejmě znamená, že si leccos můžete vyzradit předem a spíše si zkazit zážitek z hraní. Sběratelská edice tedy bude vhodná spíše pro fanoušky, kteří už mají geniální dobrodružství s liškou dobrodruhem za sebou.

Na druhou stranou je součástí také mnohem jednodušší verze manuálu se základními vysvětlivkami. I ta tedy částečně popírá základní principy hry, ale nabízí mnohem méně spoilerů. Nad rámec toho se ještě můžete kochat rozkládací mapou herního světa a dungeonů.

Sběratelskou edici je aktuálně možné předobjednat za 45 dolarů. Dorazit by měla po 28. červenci. Obchod slibuje dodání prakticky po celém světě, takže i do České republiky. 

Pokud máte zájem jen o manuál jako takový, je k dispozici v rámci předobjednávek také, za 19 dolarů, opět s datem 28. července. Obchod vedle toho už déle nabízí roztomilou plyšovou verzi hlavního hrdiny nebo stylové tričko.

Reklama
Reklama

Související články

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama