Oblíbené Call of Duty: Warzone zamíří na telefony. Ještě se ale neradujte
i Zdroj: Activision
Mobilní hraní Call of Duty: Warzone Novinka Oblíbené Call of Duty: Warzone zamíří na telefony. Ještě se ale neradujte

Oblíbené Call of Duty: Warzone zamíří na telefony. Ještě se ale neradujte

Jakub Fišer

Jakub Fišer

6. 6. 2022 08:55

Battle-royale FPS akce Warzone z franšízy Call of Duty se stala extrémně oblíbenou na PC a konzolích. Poměrně dlouho – prakticky od vzniku Warzone – se tak spekuluje o tom, že dostane mobilní provedení. Teď máme k dispozici vůbec první obrázky z předběžné verze.

Reklama

  • Call of Duty: Warzone se připravuje na mobilní port
  • “Project Aurora” je zatím ve fázi testování, odpovídá tomu grafický stav hry
  • Zklamáním budou nejspíš vysoké nároky na výkon telefonu

Pod kódovým označením Project Aurora započal v polovině května alfa test novinky, která se má jmenovat vlastně velmi jednoduše – Call of Duty: Warzone Mobile. K dispozici máme hned čtyři snímky přímo ze hry, které zobrazují interiér, exteriér a také oblíbený seskok z letadla.

Nutno poznamenat, že ačkoliv snímky nejsou moc kvalitní, je patrné, že hra je ve velmi ranné fázi vývoje a grafický kabátek je prakticky na začátku. Jak správně podotýká server GamingonPhone, aktuálně se stav Warzone Mobile nedá srovnávat s konkurencí v podobě PUBG Mobile nebo standardním Call of Duty Mobile.

Oblíbené Call of Duty: Warzone zamíří na telefony. Ještě se ale neradujte
i Zdroj: Twitter / @WarzoneInformer

Několik snímků přímo ze hry uniklo již dříve přes twitterový účet @WarzoneInformer. O hlavní dodávku printů se však postaral insider vystupující na Twitteru jako @CoD_Perseus, který dokonce sdílel i téměř dvouminutovou nahrávku přímo ze hry.

Podle té vypadá již v alfa verzi hra vcelku svižně, souboj je dynamický, jsou tu ale stále zřejmé grafické kompromisy a nehotové textury. To by se mělo vyřešit do konce testování předběžných verzí.

Již nyní si můžete Call of Duty: Warzone Mobile, aka Project Aurora, vyzkoušet v rámci zmíněného alfa verze. Ale pozor, k dispozici je pouze pro majitele vlajkových telefonů řady Samsung Galaxy S21 či S22 a iPhone 12 nebo iPhone 13, případně dalších srovnatelně výkonných modelů.

To může představovat budoucí směřování hry právě na tyto výkonné, ale samozřejmě drahé přístroje. Šance, že si Warzone zahrajete na telefonu za 5 tisíc, se tak velmi snižuje.

Reklama
Reklama

Související články

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama