Objevují se zvěsti o vznikajícím pokračování závodní série The Crew
i Zdroj: Ubisoft
Novinka Objevují se zvěsti o vznikajícím pokračování závodní série The Crew

Objevují se zvěsti o vznikajícím pokračování závodní série The Crew

Patrik Jelínek

Patrik Jelínek

25. 9. 2021 08:40

Dvoudílná série The Crew od Ubisoftu a jeho interního studia Ivory Tower se podle nejnovějšího úniku rozrůstá o další hru. Projekt Orlando, jak je hra pracovně nazývána, byl autorem informace dohledán při průzkumu DLC obsahu pro The Crew 2. Insider Tom Henderson na základě vlastního informačního zdroje přidává, že se hra momentálně nachází v pre-alfa verzi.

Reklama

  • Studio Ivory Tower má údajně pracovat na novém dílu závodní série The Crew
  • Informace vyplývá z úniku obrazového materiálu při průzkumu DLC druhého dílu
  • Skutečnost, že nejde pouze o rozšíření potvrdil i Tom Henderson

Obrazová ukázka projektu Orlando, jež původně únik doplňovala, byla v tento okamžik již odstraněna. Hráči, kteří jej měli možnost spatřit ovšem podotýkají, že ačkoli název indikuje možnou lokalitu, náplň snímků měla město Floridy připomínat pouze vzdáleně. Podle detailů, které autor úniku na Redditu dále doplnil, je hra více než jen rozšířením druhého dílu, neboť mimo obrázků připomínajících spíše Havaj našel stopu i po režimu All Star pro 100 hráčů s možnou tematikou Battle Royale.

Tom Henderson, známý především pro přesné zpravodajství o Call of Duty: Vanguard ještě před jeho oficiálním odhalením, k nalezenému objevu dodal další kontext. Konstatoval, že projekt Orlando je mu nyní znám pod označením The Crew: Orlando a že se jedná o kompletně novou hru, nabízející nový engine pro zpracování jízdního modelu. Jako závěrečnou tečku upřesnil, že hra prozatím neopustila pre-alfa fázi vývoje ani nedostala datum vydání. 

Když byl následně Henderson tázán, zda půjde o přímé pokračování, či reboot, uvedl, že mu tato skutečnost není v tuto chvíli známa. Podle jeho zdrojů je studio po nespokojenosti Ubisoftu s prodejem The Crew 2 zaměstnáno kompletním přepracováním formule předchozích dílů, kvůli čemuž je šance na restart poměrně značná. 

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama