Objevují se první reakce na druhého filmového Sonica, prý jde o fantastickou zábavu
i Zdroj: CinemArt
Ježek Sonic Novinka Objevují se první reakce na druhého filmového Sonica, prý jde o fantastickou zábavu

Objevují se první reakce na druhého filmového Sonica, prý jde o fantastickou zábavu

Tadeáš Pepř

Tadeáš Pepř

24. 3. 2022 12:58

V rámci promítání pro kritiky mohli první diváci vidět pokračování filmu Sonic the Hedgehog (Ježek Sonic). Dle prvních reakcí se dvojka povedle ještě lépe, než předchůdce a ze všech stran se na ní sype chvála. Údajně jde o zábavnější a velkolepější podívanou, ještě věrnější předloze.

Reklama

  • První kritici viděli druhého filmového Sonica
  • Z reakcí na sociálních sítích jsou nadšení
  • Film je údajně zábavný, akční, plný narážek na hry i povedeného humoru pro děti i dospělé

Kritici zatím nesmí zveřejnit kompletní recenze, musíme si tedy vystačit se stručnými reakcemi na sociálních sítích. Dle nich jde o trefu do černého, diváci kvitují přítomnost nových postav z univerza Sonic, výborné herecké výkony všech zúčastněných i zábavný děj, který údajně válí především v divoké poslední třetině.

Dle reakcí studio Paramount více vsadilo na akci, čímž se přiblížilo běhavé herní předloze. Pozitivního přijetí se dočkala i další pestrobarevná stvoření v podobě Tailse a Knucklese. Jim Carrey se prý v roli šíleného doktora Robotnika odvázal ještě více než v jedničce, na plátně ale dostává dostatek prostoru i zbytek ansámblu.

Dle Ash Crossan z magazínu Screen Rant se děti v sále výborně bavily, snímek ale zároveň nabízí řadu pomrknutí a odkazů pro odrostlejší fanoušky. Dobře zní i zmínky o “řadě překvapení”, které na diváky čekají.

Ježek Sonic 2 zamíří do českých kin už 8. dubna. Studio Paramount už dříve potvrdilo, že vznikne i třetí díl a seriálový spin-off.

Reklama
Reklama

Související články

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama