O tři roky poté: Záhadná fantasy novinka od tvůrců 13 Sentinels je téměř hotova
i Zdroj: Vanillaware
Novinka O tři roky poté: Záhadná fantasy novinka od tvůrců 13 Sentinels je téměř hotova

O tři roky poté: Záhadná fantasy novinka od tvůrců 13 Sentinels je téměř hotova

Patrik Jelínek

Patrik Jelínek

28. 1. 2023 12:15

V březnu 2019 japonský vydavatel Atlus a vývojář Vanillaware vydali zkušební verzi 13 Sentinels: Aegis Rim, jež nazvali jednoduše Prologue. Sekce „Extras“, kterou hra obsahovala, dovolila zpřístupnit upoutávku na další titul, na kterém studio pracuje. A tento kousek by již měl být téměř hotov.

Reklama

  • Autoři 13 Sentinels: Aegis Rim brzy dokončí svou novou velkou hru
  • Bližší představení by tak mohlo být na spadnutí

Talentovaní japonští tvůrci, kteří nám v minulosti přinesli tituly, jako je Dragon's Crown nebo Odin Sphere, oznámili, že dokončení nové hry je téměř na spadnutí. V novém rozhovoru pro Nintenderos, který se týkal západní verze GrimGrimoire OnceMore, zakladatel studia George Kamitani uvedl, že dříve naznačený projekt je de facto na spadnutí. 

Stylem je hra podle všeho stále mířená na hráče JRPG a fantasy publikum, což dokládal už první teaser z roku 2019. Tématem bychom se měli po delší době znovu přiblížit k fantasy středověku, kde prim hrají rytíři a malovaná stylizace. Kamitani rovněž nadhodil, že rozsahem půjde o jednu z vůbec nevětších her studia, díky čemuž bychom se moc nedivili, kdyby šlo o jedno z překvapení dalšího Nintendo Directu.

Pro hráče, kteří se řadí mezi věrné fanoušky Vanillaware, může být také zajímavé u to, kam Kamitani dále zachází. Mimo jiné se otírá třeba o to, že by si stejně jako řada fanoušků přál vytvořit Switch porty několika starších titulů, ale že tomu nyní různé projekty studia nepřejí, a že paralelně pracuje i na menší hře, která je teprve v plenkách.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama