Nový World Update pro Microsoft Flight Simulator se vrací do Spojených států
i Zdroj: Microsoft Flight Simulator / Asobo
Microsoft Flight Simulator Novinka Nový World Update pro Microsoft Flight Simulator se vrací do Spojených států

Nový World Update pro Microsoft Flight Simulator se vrací do Spojených států

Tadeáš Pepř

Tadeáš Pepř

15. 6. 2022 12:12

Studio Asobo jen před pár dny představilo speciální obsah k čtyřicátému výročí série Microsoft Flight Simulator, od včerejška navíc virtuální letci můžou prozkoumávat nová detailnější zákoutí planety Země. Desátý balíček propracovaných změn herní mapy se vrací do Spojených států amerických.

Reklama


Těm se věnoval už historicky druhý World Update, Spojené státy jsou ale tak obrovskou a významnou zemí, i z hlediska letecké dopravy, že se k ní autoři vrací opakovaně. Úplným základem jsou tedy aktualizovaná výškopisná i obrazová data pro celý stát. Péčí fotogrammetrie prošly například oblasti měst Albany, Charleston, Eugene, Key Largo, Lynchburg, San Diego nebo Seattle. Řady ručně tvořených (a tedy velmi realistických) letišť rozšířila Catalina Airport (Kalifornie), Valdez Airport (Aljaška), Lake Tahoe Airport (Kalifornie) a Block Island Airport (Rhode Island). 

Při průzkumu světa pak narazíte na zhruba sedmdesát nových bodů zájmu včetně komplexu muzeí a monumentů ve Washingtonu D.C., i exotičtějších lokací jako je národní park na ostrovech tichomořského teritoria Americká Samoa. Výčet novinek tradičně uzavírají tři nové bush tripy, přistávací výzvy a průzkumné lety, včetně výletu do legendárního Grand Canyonu.

Další World Update by měl dle aktuální roadmapy vývoje dorazit až v září. Letní sezóna bude pro autory po hodně dynamickém konci školního roku spíše odpočinková. Dočkáme se konečně aktualizace s Českou republikou?

Reklama
Reklama

Související články

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama