Nový trailer na sci-fi The Invincible ukazuje děsivou ohromnost vesmíru
i Zdroj: Starward Industries / 11 Bit Studio
Novinka Nový trailer na sci-fi The Invincible ukazuje děsivou ohromnost vesmíru

Nový trailer na sci-fi The Invincible ukazuje děsivou ohromnost vesmíru

Jakub Fišer

Jakub Fišer

6. 3. 2023 15:30

Sci-fi adventura The Invincible se chlubí novým trailerem, který filmovou kamerou varuje před hrůzami skrytými v hlubokém a ohromném neprobádaném kosmu. Hra na motivy knihy od Stanisława Lema vyjde tento rok.

Reklama

  • The Invincible se připomíná novým opulentním trailerem
  • Hra má dorazit ještě letos, zatím byla potvrzena pouze pro PC

Na rozdíl od posledního traileru nevidíme tentokrát žádné gameplay záběry, pouze děsivá zákoutí červené planety Regis III. Pokud trpíte megalofobií (tedy strachem z velkých, až kolosálních předmětů a jevů), rozhodně se mějte při sledování traileru na pozoru.

Na závěr traileru si vývojáři ze Starward Industries neodpustili malé odhalení, že to, co vám v The Invincible půjde po krku, nemusí být vždy jenom roboti. Z jedné jeskyně tam totiž uniká podivná černá hmota, ne nepodobná té z kultovního seriálu Ztraceni.

The Invincible se odehrává v alternativní minulosti a hrát budete za astrobioložku Yasnu, která přistála na planetě Regis III a zkoumá její povrch. Titul zatím nemá pevné datum vydání, nicméně dorazí v roce 2023 na PC – již nyní si můžete hru přidat do wishlistu na Steamu, Epicu či GOGu.

Reklama
Reklama

Související články

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama