Nový mod do Half-Life: Alyx slibuje známé postavy i příběh na hodiny
i Zdroj: youtube.com
Half-Life: Alyx Novinka Nový mod do Half-Life: Alyx slibuje známé postavy i příběh na hodiny

Nový mod do Half-Life: Alyx slibuje známé postavy i příběh na hodiny

Petr Jan Berka

Petr Jan Berka

5. 4. 2022 14:16

Na třetí díl ze série Half-Life čekáme opravdu dlouho. Konce jsme se zatím nedočkali, na druhou stranu se k nám před dvěma lety dostala jedna z nejlepších VR her, která ani dnes nemá přímou konkurenci v oblasti detailního prostředí a originálního příběhu. Onou hrou je samozřejmě Half -Life: Alyx. Stejně jako u ostatních titulů z dílen studia Valve, se i tady modeři snaží s hrou dále pracovat a rozvíjet ji do dříve nepředstavitelných možností.

Reklama

  • Mod s názvem Levitation vyjde ve druhé polovině tohoto roku
  • Těšit se můžeme na oblíbené postavy z minulosti jako G-man či Russell
  • Můžeme čekat ponurou, ale i akční atmosféru
  • Měl by obsahovat 4-5 hodin příběhu

Poté, co Valve umožnilo komunitě na hře pracovat, se objevila řada zajímavých uživatelských výtvorů. Nalézt lze modifikaci, která umožňuje hraní bez VR headsetu, možnost multiplayeru nebo přidání světelného meče. Příjemným překvapením je nyní modifikace s názvem Levitation, která přidává dalších 4-5 hodin příběhového obsahu. 

A příběhový obsah je to vskutku lákavý, jelikož se můžeme těšit nejen na výborné grafické zpracování, ale i na známé postavy jako je G-man či Russell. To vše s plným dabingem. V samotném příběhu by měl Alyx čekat úkol najít dva rebely, Mayu a Barryho, kteří zběhli poté, co nalezli záhadnou vznášející se budovu v Sektoru X na území Combine. Dle traileru můžeme očekávat jak akci, tak i ponuré, až hororové prostředí.

Mod bude dostupný zdarma pro všechny, kteří již vlastní Half-Life: Alyx a ke stažení bude přes Steam Workshop v druhé polovině tohoto roku. K jeho hraní bude samozřejmě zapotřebí VR headset.

Reklama
Reklama

Související články

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama