Nový herní South Park prý bude 3D a nejspíš na něm nepracuje Ubisoft
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Nový herní South Park prý bude 3D a nejspíš na něm nepracuje Ubisoft

Nový herní South Park prý bude 3D a nejspíš na něm nepracuje Ubisoft

Tadeáš Pepř

Tadeáš Pepř

9. 8. 2021 11:23

Před několika dny přišla ze světa informace o nové, velmi lukrativní dohodě, kterou uzavřeli tvůrci populárního animovaného seriálu South Park s produkční společností ViacomCBS. Z ní vyplývalo především to, že vznikne nová hra na motivy dobrodružství čtyř školáků s ostrým slovníkem. Agentuře Bloomberg následně přímo Matt Stone sdělil podrobnosti.

Reklama

  • Aktualizované informace mluví o okolnostech vývoje nového South Parku
  • Zřejmě půjde o 3D hru, na které se nepodílí Ubisoft
  • O vývoj se má starat interní studio produkční společnosti

Zaměstnanci Bloombergu Lucasu Shawovi Stone skrze mailovou korespondenci sdělil, že na hře pracuje interní studio. Poslední dvě hry ze světa South Park, tahová RPG Stick of Truth a Fractured But Whole, vyvíjela studia Obsidian, respektive Ubisoft San Francisco, u novinky tak zřejmě autoři volí odlišný postup.

Z dostupných informací vyplývá, že by hra mohla být 3D. Někteří hráči by si v té souvislosti mohli vzpomenout na vůbec první herní zpracování South Parku, šílenou 3D střílečku pro Nintendo 64 z roku 1998. Zdroje zároveň naznačují, že už s projektem nemá Ubisoft nic společného, s jistotou to ale stále říct nemůžeme.

Připomínáme, že součástí dohody ve výši 900 milionů dolarů je 6 dalších sezón seriálu vydaných do roku 2027 a 14 nových filmů zaměřených na vedlejší postavy příběhů, distribuovaných skrze streamovací platformu Paramount Plus.

Reklama
Reklama

Související články

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama