Novinky z nezávislé scény - červen 2021
i Zdroj: Hrej.cz
Témata Článek Novinky z nezávislé scény - červen 2021

Novinky z nezávislé scény - červen 2021 | Kapitola 2

Jakub Štěpánek

Jakub Štěpánek

30. 6. 2021 19:45

Seznam kapitol

1. NÁPADY JOSEFA FARESE 2. HUSA VRACÍ ÚDER 3. ZÁCHRANA PRAŽSKÉHO MALÍŘE

Jsme na konci měsíce, což znamená jediné - přišel čas znovu navštívit nezávislou scénu a vybrat ty nejzajímavější novinky, kterým byste rozhodně měli věnovat pozornost.

Reklama

Out of Line

Líbivou grafikou potěší také Out of Line, malovaná 2D plošinovka ukrývající rozmanité hádanky. Hlavním hrdinou je San (ano, San, nejde o překlep), který se snaží uniknout z chátrající továrny, kde doposud žil.

Od ostatních hrdinů tohoto žánru se odlišuje třeba skrze oblíbenou zbraň. Tou je ostrý oštěp, jenž se hodí i během překonávání překážek. Ze záběrů se zdá, že nepůjde o kdovíjak náročnou záležitost, Out of Line se spíše řadí mezi odpočinkové tituly. Hra je k dispozici na PC a na konzolích Xbox One, PlayStation 4 a Nintendo Switch.


Until We Die

Přišel čas vrátit se do ruského metra, posledního útočiště před radiací pokroucenými netvory. Ne, nevychází další díl střílečky od 4A Games, tentokrát jde o 2D strategii, v níž je potřeba dohlédnout na obranu základny.

Hrajete za Ivana, kterého zde každý poslechne na slovo. Všichni totiž vědí, že pokud tak neučiní, do večera je něco sežere. S Ivanem rozdáváte rozkazy na všech frontách, bratry ve zbrani můžete poslat na expedici, aby zajistili další pozemky pro pěstování jídla, jiní zase mohou hledat potřebné zásoby, pracovní skupina se pak postará o vyztužení obranných valů. 

Není radno nic zanedbat. Zpočátku budou na pevnost dorážet malé skupinky mutantů, časem se ale připlazí i pořádně velké potvory. Dokážete přežít celý měsíc? Navíc musíte zajistit, aby nedošlo k poškození zdejšího generátoru, bez něj jste totiž také v háji. Until We Die je k dispozici na Steamu, k vyzkoušení je připravena demoverze.


Mighty Goose

Invazi v roce 2019 ovládly husy, v témže roce totiž vyšla sympatická Untitled Goose Game. Husa nyní vrací úder ve výbušné run and gun akci Mighty Goose. 

Zdejší husa je však z trochu jiného těsta, patří totiž mezi ty nejobávanější lovce odměn v celé galaxii. Na svých cestách se jen tak něčeho nezalekne a do padouchů sype olovo, i když má zrovna zobák v plamenech.

Autoři slibují náročnou akci, která skutečně prověří vaše reflexy a zkušenosti s palnými zbraněmi všeho druhu. V úrovních jsou navíc poschovávány užitečné upgrady a další odměny pro všechny pečlivé průzkumníky. Třešničkou na dortu jsou válečné mašiny, které může opeřenec osedlat. Mighty Goose je k mání na PC a na konzolích Xbox One, PlayStation 4 a Nintendo Switch.

Předchozí
Další
Reklama
Reklama

Související články

Komentáře naleznete na konci poslední kapitoly.

Reklama
Reklama